Nyt fra Næstved uge 4

Prøv at overvære et byrådsmøde den 28. januar enten fysisk eller online. Der er kaffesalon i Glumsø, Fensmark og Tappernøje, hvor du kan fortælle om dit syn på udvikling af byen. Der er informationsaften om hjernerystelse på Faxe Sundhedscenter og på ViSP.

23. jan 2020

Indhold

  Måske vil du hellere indstille sports-mestre fra Næstved eller personer/foreninger, der har gjort noget særligt i årets løb. Husk også, at det er nu regningen for renovation 2020 kommer, og endelig at der er generalforsamling i Fodby Lokalråd og fernisering ved Annette Holtse Ottosen. Læs som det i Nyt fra Næstved for denne uge.

  Se hele Nyt fra Næstved her.

  Der er byrådsmøde i Teatergade 8 den 28. januar kl. 18.30. Du kan se følge mødet online.

  Sammen med lokalrådene inviterer Næstved Kommune til kaffesalon i Rejseladen, Storegade 2 i Glumsø den 27. januar kl. 16, på Fensmark Bibliotek, Kildegårdsvej 56 i Fensmark den 29. januar kl. 16 og på Kornmagasinet, Smidstrupvej 3 i Tappernøje. Til disse møder kan du komme med forslag til forbedringer, der kan føre til fællesskaber og liv i byen.

  Der er informationsaftener om hjernerystelse for ramte, pårørende og andre interesserede den 5. februar på Faxe Sundhedscenter, Præstøvej 78 i Faxe og den 6. februar på ViSP, Birkebjerg Allé 3 i Næstved. Der vil være en generel infomation, konkrete råd om hjernerystelse og om tilbud, som ViSP tilbyder. Det er gratis.Tilmelding på 5588 6900 senest 3. februar.

  Har du et bud på, hvilke mestre, vi skal hædre i Næstved eller hvilke personer/foreninger, der har gjort en særlig indsats igennem året, så er det nu tid til at indstille dem. Læs mere i Nyt fra Næstved eller på Næstved Award 2020.

  Nu er regningen på renovation for 2020 på vej. Hold øje med e-boks eller posten. Regningen skal være betalt senest den 1. februar.

  Der er ekstraordinær generalforsamling i Fodby Lokalråd den 17. februar kl. 19 i Fodby Forsamlingshus. Se dagsorden her.

  Annette Holtse Ottesen har fernisering den 29. januar kl. 19 i Café Sydpolen, Parkvej 109 i Næstved. Læs mere her.

  Kontakt

  Center for Politik og Udvikling

  Send digital post (kræver nemid)