Nyt fra Næstved uge 8

Nyt fra Næstved udkommer for sidste gang. Her står der om byrådsmøde den 25. februar, Verdens høredag 2020 den 3. marts og Forenings- og Fritidskonference 2020 den 18. april. Derudover kan du som bylaug søge tilskud til gadekærsprojekter, og med et godt projekt søge penge til friluftsliv og natur, eller noget helt andet købe jordbrugsparceller i Sandby. Der er også annonceret med en generalforsamling for henholdsvis HOT Lokalråd, Lokalrådet for Tappernøje, Snesere og Everdrup sogne samt Grøn Omstilling. Du kan også deltage i borgermøde og valg til Husrådet på Sydpolen, og opfølgningsmøde, hvis du har været KOL kursust.

19. feb 2020

Indhold

  Så er det sidste gang med Nyt fra Næstved. I denne udgave kan du læse om:

  Byrådsmøde den 25. februar kl. 18.30 i Byrådssalen på Teatergade 8 i Næstved eller online. Dagsorden og referat kan man finde på hjemmesiden under Politik - Dagsordener og referater.

  På Verdens Høre dag 2020 er der foredrag ved hørekonsulenterne Christina Hill og Stine Daugaard den 3. marts kl. 10-11 på Faxe Sundhedscenter og kl. 14-15 på ViSP i Næstved. Hør om høretab og høreapparater. Det er gratis.

  Forenings- og Fritidskonference 2020 foregår den 18. april kl. 9-18 på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved. Der er oplægsholdere og underholdning. Du kan deltage i to ud af 13 mulige workshops. Læs mere her.

  Som Bylaug kan du søge om tilskud til gadekærsprojekter. Det er maks. 10.000 kr. Det kræver dog, at bylauget med-finansierer halvdelen af udgifterne til projektet. Inden du ansøger om tilskud, så læs mere om gadekær. Søg inden 1. maj via gadekaer@naestved.dk.

  Med et godt projekt kan du søge om midler fra Grøn Plan-puljen, som er på 310.000 kr. Læs mere om kriterier for at søge, og hvad ansøgningen skal indeholder i Nyt fra Næstved. Søg senest 1. maj via natur@naestved.dk.

  Du har nu mulighed for at byde på op til 3  jordbrugsparceller i Sandby. De kan bruges til hobbylandbrug, og her har du mulighed for at anvende nye teknologier med grøn profil. Her på hjemmesiden kan du læse mere om parcellerne, om udbudsvilkår og finde købdtilbudsblanket. Den 2. marts vil der tages stilling til til de indkomne tilbud.

  Her er der genralforsamling:

  • Holme-Olstrup/Toksværd Lokalråde den 26. marts kl. 19 i Aktivitetshuset i Toksværd, Læs mere på deres hjemmeside.
  • Lokalrådet fro Tappernøje. Snesere og Everdrup sogne den 26. marts kl. 19 i Tappernøje Forsamlingshus. Læs mere på deres hjemmeside.
  • Grøn omstilling den 11. marts kl. 19 på Næstved Bibliotek.

  Der er også Borgermøde og valg den 11. marts kl. 19 på Café Sydpolen. Her gælder det arrangementer på Sydpolen og valg til husrådet.

  Hvis du har været KOL kursust, så er der forårsopfølgning 15. april kl. 13 på Næstved Sundhedscenter med aktuelle emner og sang. Læs mere om KOL her.

  Læs Nyt fra Næstved uge 8

  Kontakt

  Center for Politik og Udvikling

  Send digital post (kræver nemid)