Skip to main content

Til virksomheder: Skal vi betale din regning hurtigere?

Har din virksomhed udført arbejde for Næstved Kommune – så giv os meget gerne besked, hvis vi skal betale regningen hurtigst muligt.

Indhold

  Hvad skal jeg gøre

  Hvis du har sendt en regning til kommunen, eller hvis du i den nærmeste fremtid sender en regning til kommunen, skal du kontakte den kontaktperson, eller den afdeling, som du har været i kontakt med i forbindelse med ordren.

  Giv dem konkret besked om, at du ønsker, at regningen betales straks. Hvis du har spørgsmål, eller andre forhold omkring betalingen bedes du ligeledes kontakte dem, som du har været i kontakt med i forbindelse med ordren.

  Hvis du har generelle spørgsmål til muligheden for den fremrykkede betaling, bedes du kontakte teamleder i Center for Koncernservice Susanne Rehn, telefon 55 88 54 81


  Hvorfor betaler kommunen ikke bare alle regninger hurtigst muligt

  Det vil ikke være alle virksomheder, der er interesseret i en fremrykket betaling fra kommunen på grund af negative renter. Det er derfor nødvendigt, at du giver særskilt besked om fremrykket betaling.


  Baggrund

  Corona-udbruddet har alvorlige økonomiske konsekvenser for mange private virksomheder og skaber i nogle tilfælde en akutte likviditetsproblemer.

  Næstved Kommune vil gerne hjælpe de private firmaer ved at betale regningerne så hurtigt som muligt. Det gælder både de regninger, der allerede er sendt til kommunen, og de regninger, som i den kommende tid sendes til kommunen. Næstved Kommune betaler normalt regningerne til betalingsfristen.

  Med dette tiltag håber vi at kunne medvirke til, at færre private virksomheder kommer i akutte likviditetsmæssige problemer i denne meget ekstraordinære situation.

  Kontakt

  Center for Koncernservice

  Telefon: 5588 5588

  Send digital post (kræver nemid)