Gå til hovedindhold

Byrådsmøde 27. april

Næstved Byråd holder ordinært møde tirsdag den 27. april kl. 18.30. Der er ikke adgang for offentligheden fysisk på grund af COVID-19 (corona-virus).

Byrådssalen på Rådhuset i Teatergade
 • Læs op

Indhold

  Du kan se dagsorden til mødet fra onsdag eftermiddag før mødet og se referatet fra onsdag efter mødet. Det er også her, du kan følge Byrådets møder online og se videooptagelser fra tidligere møder. Du kan også følge mødet på Facebook.

  Spørgetid

  Efter Byrådets ordinære åbne møde er der spørgetid i højst 30 minutter.

  På grund af COVID-19 (corona-virus) er der ikke adgang fysisk. Der vil være mulighed for at benytte sig af spørgetiden. Spørgsmål vil således blive læst op og besvaret på mødet. Du vil modtaget svaret skriftligt efter Byrådets møde.

  Hvis du vil være sikker på at få et svar på dit spørgsmål, skal du indsende spørgsmålet til byraadspoergetid@naestved.dk eller pr. brev til Center for Politik og Udvikling, Teatergade 8, 4700 Næstved senest en uge inden mødet.

  Spørgsmålene skal handle om kommunale forhold i Næstved Kommune. Der kan ikke stilles spørgsmål om personlige forhold, sager af fortrolig karakter eller om sager, der er behandlet på det pågældende møde. Spørgsmål skal være korte og præcise. Spørgetiden kan ikke bruges til at fremsætte synspunkter.