Gå til hovedindhold
Nyhed

Vigtig information til borgere på supplerende forsørgelsesydelse

Hvis du er på supplerende forsørgelsesydelse, skal du sende dine lønsedler til Næstved Kommune senest den 27. december 2023, så vi kan beregne din ydelse korrekt.

Blåt og hvidt infoskilt

Indhold

    Næstved Kommune oplever - på lige fod med landets andre kommuner - at fradraget for december i forbindelse med udbetalinger til borgere på supplerende forsørgelsesydelse desværre ikke registreres korrekt i Kommunernes Ydelsessystem (KY) ved årsskiftet.

    Det vedrører kontanthjælpsmodtagere, borgere på uddannelseshjælp og integrationsydelser samt borgere på ressourceforløb, som plejer at indsende lønsedler eller info om lønindtægt til Næstved Kommune.

    Det skal du gøre

    Derfor skal du, hvis du er på supplerende forsørgelsesydelse, sende os dine lønsedler for december måned senest den 27. december 2023, så vi kan beregne din ydelse korrekt.

    Hvis du ikke har nogen lønindkomst i december, men er på supplerende ydelse, skal du også skrive til os med info omkring dette.

    Du skal sende dine lønsedler via denne selvbetjeningsløsning. Du kan også sende dem via linket her. Hvis du anvender den fysiske postkasse i Rådmandshaven 20, skal vi have modtaget din post inden den 23. december, da den fysiske postkasse ikke bliver tømt mellem jul og nytår. 

    Du kan miste dit fradrag 

    Hvis vi ikke kan nå at indberette ydelsen til udbetaling i december, kan vi heller ikke ændre på skatten i januar (for december ydelsen). Det vil betyde, at du mister dit fradrag for december.

    Du kan eventuel kontakte SKAT for at høre nærmere, om de kan lave en skatteregulering i forbindelse med dit ubrugte fradrag for december 2023.

    Kontakt

    Center for Arbejdsmarked

    Send digital post (kræver MitID)