Gå til hovedindhold

Gratis støbe-værksted på Axeltorv

Lørdag den 10. september kan du prøve kræfter med at støbe i beton. Det er gratis, og alle er velkomne i værkstedet på Axeltorv kl. 10-16.

06. sep. 2022

Indhold

  Der er lagt op til et usædvanligt stort gør-det-selv-værksted, når Thomas Uhrskov smækker 64 kvadratmeter telte og en betonkanon op på Axeltorv.

  I løbet af dagen får alle mulighed for gratis at støbe store og mindre elementer i beton. Fx sofaborde, skamler, lamper, træningsudstyr, knager, krukker og andet.

  Eventen er åben for alle – og der er gang i værkstedet mellem klokken 10 og 16 om lørdagen.

  Beton, støbeforme og værktøj er på pladsen, men folk inviteres også til at tage egne støbeforme med. Især glas med skruelåg fra eksempelvis marmelade, syltede agurker, sild eller andet kan let omdannes til finurlige og smukke lamper.

  De støbte effekter bliver bragt til hærdning på EUC Sjælland, Jagtvej 2, 4700 Næstved, hvor de kan afhentes den følgende torsdag.

  Fokus på bygningsstruktør-uddannelsen

  Danmark og Næstved mangler struktør-lærlinge, og det vil vi gerne sætte fokus på.

  Alt for få kender bygningsstruktør-uddannelsen, derfor arrangerer Byggeriets Uddannelser og EUC Sjælland i samarbejde med tv-vært og hobby-håndværker Thomas Uhrskov en anderledes event på Axeltorv lørdag den 10. september.