Gå til hovedindhold

Kulturnatten vender tilbage

Glæd jer til 1. oktober, hvor der atter er gang i Næstveds gader og stræder, når Kulturnatten slår dørene op.

24. sep. 2021

Indhold

  Næstveds kulturaktører, interesseorganisationer og lokale ildsjæle har igen lagt hovederne i blød og budt ind med en lang række spændende aktiviteter, når der om en uge er Kulturnat i Næstved.

  Det hele er vanen tro gratis, og der er noget for enhver smag. Programmet byder på alt fra koncert med Katinka, kørsel med veteran-taxaer, græskarsuppe med teatersjov, tango, brandslukning, fotoudstilling, drone-flyvning og meget mere.

  Anderledes oplevelser

  Eventkoordinator på Grønnegades Kaserne Kulturcenter Monica Hermann glæder sig over, at COVID19 ikke sætter en kæp i hjulet for årets kulturnat.

  ”Jeg er meget glad for de arrangører, der har meldt sig på banen trods den korte og anderledes planlægningsfase,” siger Monica Hermann, som nu bare glæder sig til på fredag:

  ”Alle kan se frem til en masse anderledes oplevelser, hvor man kan se sin by i et skær, man ikke er vant til, fortæller en travl eventkoordinator, der skal have samlet de sidste tråde, inden det hele går løs på fredag.

  I år er programmet digitalt, hvilket har gjort det muligt at få flest mulige arrangementer med. Der bliver tilføjet oplevelser hele ugen op til fredag den 1. oktober.

  Se programmet her www.kulturnat4700.dk

  Kontakt

  Eventkoordinator, Grønnegades Kaserne Kulturcenter

  Monica Hermann

  Email: moher@naestved.dk