Skip to main content

Miljø- og Natur pris 2020: Næstved hædrer en særlig indsats for miljøet og naturen

Vores kommune er fyldt med smuk natur – og vores borgere gør mange gode ting for miljøet. Det vil Næstved Kommune gerne hædre. Derfor uddeler Næstved Kommune den nye Miljø- og Naturpris på Naturens Dag den 13. september 2020.

12. maj 2020

Indhold

  Det kan være en landmand, der gør en særlig indsats for miljøet; en gruppe, der samler skrald, når de går tur i skoven; eller en børnehave, der bruger naturen på en særlige måde. Altså, nogen der gør en ekstra indsats og som kan inspirere andre. Så er det nu, du kan foreslå kandidater til prisen!

  - Der er mange ildsjæle, som gør en ekstra indsats for naturen og miljøet i vores kommune – store som små. Det vil vi gerne hædre med den nye Miljø- og Naturpris. Jeg glæder mig til at se de forhåbentligt mange spændende forslag til vindere af prisen, lyder det fra borgmester Carsten Rasmussen

  Prisen tildeles en organisation, forening, klub, virksomhed eller person, der har formået at integrere respekten for miljø og natur i sin virksomhed eller gerning – eller på anden vis har gjort en særlig indsats for miljøet og naturen i Næstved Kommune.

  Prisen kan både tildeles for en mangeårig indsats eller for en specifik aktivitet eller et event.

  Vinderen vælges af et bedømmelsesudvalg, der ledes af borgmesteren. Vinderen modtager omtale og en gave med tilknytning til Næstved Kommune.

  For at indstille en kandidat, skal man sende en mail til natur@naestved.dk og fortælle, hvorfor netop de fortjener prisen. Deadline for forslag til vindere er 1. juni 2020.