Gå til hovedindhold

Nyt design bringer oplevelserne tættere på

Nu bliver det nemmere at finde tilbuddet om lyssværdsfægtning og at dele tips om de bedste legepladser på MærkNæstved.dk. Vores lokale oplevelsesportal er blevet mere brugervenlig.

12. apr. 2021

Print screen af den nye Mærk Næstved hjemmeside

Indhold

  Selvom der er corona, er der stadig godt gang i oplevelserne i Næstved Kommune. Lige nu er der mere end 600 alsidige arrangementer på MærkNæstved.dk. Oplevelsesportalen giver overblik over både dansehold, lyssværdsfægtning og chokoladeworkshops foruden de store velkendte scenenavne på Grønnegades Kasernes Kulturcenter og i Arena Næstved.

  Med den nye udvidede sted-oversigt er det blevet endnu nemmere at finde frem til fx udendørsarrangementer som introduktion til fluekast eller udendørs bueskydning arrangeret af lokale foreninger.

  Del dine yndlingssteder med vores 60.000 årlige brugere

  Det er også blevet nemmere for brugerne at dele deres bedste tips til vandrerruter, den lokale skatebane, lækre legepladser, smagfulde gårdbutikker og smukke naturområder med MærkNæstved.dk’s 60.000 årlige, unikke sidebesøgende.

  MærkNæstved.dk er en platform, hvor arrangører, foreninger og private kan dele deres arrangementer og lokalkendskab med 5.000 unikke, månedlige hjemmesidebesøgende.

  Oplevelsessitet er koblet på oplevelsesportalen KultuNauts databaser. Det betyder, at arrangørerne kun skal oprette sit arrangement en gang på MærkNæstved for at blive fundet på alle oplevelsessider, der er knyttet til KultuNaut.

  Det næste hverdagseventyr venter på MærkNæstved.dk

  I et hav af over 600 oplevelser og arrangementer er det er stadig nemt at finde frem til de gode oplevelser for børnefamilier, for vennerne og for de eventyrlystne.

  Med det nye design er det nemmere at målrette søgningen på emner og tid. For eksempel at finde de mange gratis arrangementer eller at få et hurtigt overblik over arrangementer, der kan krydre weekenden.

  Besøg det nye mærknæstved.dk og find dit næste hverdagseventyr.