Gå til hovedindhold

Varmepakke til økonomisk vanskeligt stillede borgere

Regeringen er med ny varmepakke klar til at hjælpe vanskeligt stillede borgere, der har svært ved at finde penge til uforudsete regninger.

21. jan. 2022

Indhold

  Verden over er energipriserne steget markant. Også herhjemme kan vi se frem til store stigninger, som særligt vil kunne mærkes på varmeregningen. Derfor er regeringen klar med en varmepakke, der skal hjælpe økonomisk vanskeligt stillede borgere, som har svært ved at finde penge til uforudsete regninger.  

  Næstved Kommune får i øjeblikket en del henvendelser og spørgsmål fra borgere i forhold til, hvordan de kan søge tilskud til deres varmeregninger. Her er det vigtigt at slå fast, at der ikke er tale om en pulje, du som borger kan søge direkte.

  Sådan søger du

  Din ansøgning skal gå gennem Næstved Kommune, hvor du kan søge om økonomisk hjælp til rimeligt begrundet enkeltudgifter, jf. § 81 i Lov om aktiv socialpolitik, eller personligt tillæg, jf. § 14 stk. 1 i Lov om socialpension.

  Din ansøgning skal sendes til Næstved Kommune, og du kan finde ansøgningsskemaet på borger.dk. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til cam@naestved.dk

  Du kan desuden læse hele pressemeddelelsen om varmepakken fra Beskæftigelsesministeriet her.