Gå til hovedindhold

Ritzau

Økonomiske udfordringer på Børne- og Uddannelsesudvalgets område

15. apr. 2024
Pressemeddelelse

Flere børn og unge har brug for hjælp. Det betyder, at der er stigende udgifter til specialundervisning og anbringelser. Derudover er prisen for specialiserede tilbud steget. Resultatet er, at Børne- og Uddannelsesudvalgets budget står til at blive overskredet med 57,7 millioner kroner, hvis der ikke gribes ind. Derfor har ud...

Håndværksvirksomheder, der ansætter lærlinge, kan opnå kommunal forlomme

03. apr. 2024
Pressemeddelelse

Det må gerne koste lidt ekstra og tage længere tid, når virksomheder fremover indgår rammeaftaler på håndværksydelser med Næstved Kommune. Det er en del af oplægget, når alle virksomheder er inviteret til dialogmøde med kommunen fredag 5. april.

Borgerrådgiverens årsberetning: Flere borgere bruger borgerrådgiveren

02. apr. 2024
Pressemeddelelse

I 2023 har borgerrådgiveren haft 12 % flere henvendelser i forhold til året før. I lighed med de tidligere år er der flest henvendelser på de borgernære områder; Center for Arbejdsmarked og Center for Børn og Unge.

Næstved sætter sit aftryk på Obama-besøg

13. mar. 2024
Pressemeddelelse

Når 3.500 gæster fra ind- og udland mødes i Arena Næstved fredag aften til ”An Evening with President Obama”, får de også et indblik i Næstveds ungdomskultur.

Én uge til Obama-besøg og amerikansk folkefest i Næstved

08. mar. 2024
Pressemeddelelse

Om sølle én uge triller Barack Obamas bil ind i Næstved, inden USA’s 44. præsident går på scenen foran 3500 mennesker i Arena Næstved. Interne såvel som eksterne aktører i Næstved Kommune er i fuld gang med at arrangere folkefest til glæde for borgerne.

Næstved Børnekulturfestival får besøg af Det Kongelige Teater – på hjul!

06. mar. 2024
Pressemeddelelse

Børn og deres familier kan glæde sig til at udfolde sig som skuespillere og balletdansere på en kæmpestor teaterlegeplads i maj som led i børnekulturfestivalens store program. Teaterlegepladsen består af tre containere fyldt til randen med kostumer og teatermagi og giver flere dage med gratis oplevelser til kommunens børnefam...