Gå til hovedindhold

Varelevering

Er du ikke i stand til at handle ind selv eller kontakte en købmand/supermarked ved hjælp af telefon eller internettet? Ansøg kommunen om at blive visiteret til at få dine indkøb bragt til dit hjem.

Flere salater på et bord

Indhold

  Hvis du selv kan kontakte en købmand/supermarked telefonisk eller via internettet, er du ikke berettiget til ordningen om varelevering.

  Næstved Kommune giver dig mulighed for, at få leveret dine varer hjem til dig selv. For at få bevilget ordningen skal du ikke længere selv kunne klare at hente dine daglige indkøb.

  Næstved Kommunes varelevering fungerer ligesom en indkøbsordning. Først bliver du visiteret til ordningen, så vælger du, hvilken af kommunens leverandører, du ønsker at bruge. Visitator tilmelder dig hos den valgte leverandør. Du vælger varerne ud fra det katalog og de tilbuds pjecer, som leverandøren forsyner dig med. Efter bestilling leveres dine varer til dit hjem.

  Du kan maksimalt få leveret dine varer én gang ugentligt, hvis du bor i eget hjem. Mens det som udgangspunkt er hver fjerde uge, hvis du bor på et ældrecenter. I særlige tilfælde kan du få hjælp til at skrive indkøbsliste, bestille varer og sætte varer på plads, når de er ankommet til din bolig.

   

  Vareleverandører du kan vælge imellem:

  Egebjerg Købmandsgård

  Tlf.: 7025 8888
  Email: info@egebjergkobmandsgaard
  Hjemmeside: www.egebjergkobmandsgaard.dk

  Min Købmand

  Søledsvej 5, Toksværd
  Tlf.: 5556 1070

  Kontakt

  Center for Sundhed og Ældre

  Telefon: 5588 1200

  Send digital post (kræver nemid)