Gå til hovedindhold

Nyt fra Næstved - mest for seniorer - april 2022

Læs om aktiviteterne på Munkebo i april og starten af maj måned. Læs også om, hvad Ældrerådet beskæftiger sig med på nuværende tidspunkt. Det gælder blandt andet planlægning af borgermøder ifm. den nye ældrelov.

Noder

Indhold

  Caféen på Munkebo

  Åbningstider i Caféen
  I forbindelse med påsken er der lukket torsdag og fredag den 14. og 15. april samt søndag og mandag den 17. og 18. april. 

  Mandag og onsdag kl. 10.00-14.00 og fredag kl. 10.00–13.00 kan du købe kaffe, brød og kage. Tirsdag og torsdag kl. 10.00-14.00 kan du købe kaffe og the. Og i tidsrummet kl. 11.30-13.00 kan du også købe en varm ret.
  Kom forbi og vær med til fællesspisning. Menuplan kan hentes på Munkebo. Tilmelding er nødvendigt på tlf. 2421 2345 eller 5588 1900.

  Lørdagscafe
  Lørdag den 16. april kl. 14.00-16.00 fejrer vi dronningens fødselsdag med lagkage og musik af Troels fra Karrebæksminde. Tilmelding skal ske til Annette eller på blanket i huset.

  IT-hjælp
  Mandag den 25. april kl. 10.00-12.00 sidder Tom klar for at hjælpe dig på vej med IT-spørgsmål.

  Musik eftermiddag
  Onsdag den 4. maj kl. 14.30 er der et gratis arrangement i Caféen med Qarin Wikstrøm vokal Quartet.
  Der kan købes kaff e, øl og vand.

  Fredagsbar
  Fredage den 6. maj, 3. juni og 1. juli kl. 15.00–17.00. Se opslag i huset.

  KOR holdet på Munkebo
  Der er ledige pladser på holdet, og vi mangler dig, der er glad for at synge. Vi mødes hver anden uge - mandage i lige uger kl. 10.30-11.30. På grund af påskeferien er næste gang den 2. maj.

  Udehold
  Savner du et fællesskab i bevægelse, så har du mulighed for at deltage på vores udehold, som starter i maj. Ring og hør mere hos Annette.

  Caféen på Munkebo har adresse på Farimagsvej 52 i Næstved. Ved tilmelding og spørgsmål, kontakt aktivitetsmedarbejder Annette Hansen, tlf. 2421 2345.

  Aflysning af Sundhedsdag i Røjleparken

  Vi må desværre se os nødsaget til at aflyse Sundhedsdagen i Røjleparken onsdag den 11. maj på Røjlevej 100 i Fensmark.

   

  Nyt fra Ældrerådet

  Ældrerådet rådgiver byrådet i ældrepolitiske spørgsmål og formidler synspunkter mellem borgere og byrådet vedr. kommunens politik på ældreområdet.

  Ældrerådet ønsker at engagere sig i forbindelse med ny ældrelov, der skal reformere den centrale regulering
  på ældreområdet. I den forbindelse er det vigtigt, at vi modtager gode forslag og indtryk fra kommunens borgere. Derfor er Ældrerådet i gang med at planlægge borgermøder - også i nogle af kommunens omegnsbyer. Møderne vil blive bekendtgjort i pressen.

  Ældrerådet har modtaget henvendelse om mangelfuld information på køreplanstavler ved busstoppestederne
  - der savnes konkrete minutangivelser. Ældrerådets repræsentant vil tage sagen op i kommunens følgegruppe vedr. offentlig trafik.

  Kommunens borgere (især 60+) kan kontakte Ældrerådets medlemmer med input og kommentarer. 

  Læs de godkendte referater her.

   

  Faste aktiviteter

  Du kan finde de faste aktiviteter på Munkebo, Symfonien og kommunens andre ældrecentre i folderen ”Aktiviteter – mest for seniorer”. Du kan finde folderen på biblioteker, borgerservice, ældrecentre og på her på hjemmesiden.

  Det samme kan du læse i denne pdf.