Gå til hovedindhold

Nyt fra Næstved - mest for seniorer juni 2021

I denne måned inviterer Omsorgs- og Forebyggelsesudvalget til et åbent møde om fremtidens ældre og deres forventninger til seniorlivet. Du kan også læse om, hvilke arrangementer der er på Caféen i Munkebo.

Sct. Hans bål

Indhold

  Hvem er fremtidens ældre?

  Omsorgs– og Forebyggelsesudvalget inviterer seniorer i alle aldre og andre interesserede til et åbent møde om fremtidens ældre og deres forventninger til seniorlivet. Det foregår på Grønnegades Kaserne, Ny Ridehus tirsdag den 15. juni kl. 18.30-21.00.

  Hvem er fremtidens ældre, og hvad forventer de af deres seniorliv? Hvordan kan de individuelle ønsker og fællesskabet gå hånd i hånd? Hvad forventer fremtidens ældre af service og tilbud? De spørgsmål sætter Omsorgs– og Forebyggelsesudvalget fokus på ved dette møde.

  Fremtidsforsker Anne-Marie Dahl sætter fokus på de trends, krav og forventninger, der skal møde hinanden i en fremtid, hvor der bliver flere ældre. Debatten vil tage afsæt i Næstved Kommunes nye Ældre– og Værdighedspolitik og sætte fokus på mødet mellem vores forventninger til seniorlivet og de tilbud og ydelser kommunen kan tilbyde, hvis man får behov for hjælp og pleje.

  Michael Perch og Omsorgs– og forebyggelsesudvalget byder velkommen og samler op fra dagen.

  Praktisk: Der skal kunne fremvises coronapas ved indgangen og arrangementet holdes under hensyntagen til gældende restriktioner for Covid19-situationen.

  Skynd dig at tilmelde dig på aguje@naestved.dk eller på 2485 9020, da pladserne fordeles efter ”først-til-mølle”-princippet.

  Læs mere her

  Det er aldrig for sent at kvitte smøgerne

  Næstved Sundhedscenter har et gratis tilbud til dig, når du vil give dig selv et sundere liv. Vi starter næste rygestopkursus:

  • Tirsdag den 15. juni kl. 10.00-11.30.

  Rygestopkurset foregår online. Tilmelding sker ved direkte henvendelse til Næstved Sundhedscenter på 5588 1456 eller via Sundhedscenter@naestved.dk.

  Et rygestopkursus indeholder 6 mødegange og løber over 7 uger. Der er fælles stopdato. Der kan være max. 4 deltagere på holdet.

  Hvis du ikke er parat til rygestop, men ønsker en Kort Samtale om Rygning og Rygestop, eller du har spørgsmål til tilbuddet, så kontakt os på 5588 1456.

  Læs mere her

  Caféen på Munkebo

  Caféen på Munkebo, Farimagsvej 52 i Næstved har åbent mandag til fredag kl. 10.00-14.00. Alle dag kan du købe kaffe og te, men mandag, onsdag og fredag kan du også købe brød til.

  Alle dage er du desuden velkommen til at læse avisen eller få en snak med en af de frivillige på Munkebo.

  Haven på Munkebo er også åben, og her er sommeren nu dukket op. Du er velkommen til at benytte muligheden for at nyde en kop kaffe på vores dejlige terrasse.

  Du kan også tilmelde dig vores arrangementer i juni:

  Hver onsdag kl. 13.00-14.00 er der banko i caféen.

  Tirsdag den 15. juni kl. 10.00-13.00 er der sportsdag i haven på Munkebo. Vær med til en fornøjelig komsammen, hvor vi dyster i alverdens discipliner. Invitation kan hentes på Munkebo.
  Tilmelding er nødvendig hos Annette.

  Onsdag den 23. juni kl. 17.00-20.00 fejrer vi Sct. Hans i haven. Freddy Blak bliver aftenens båltaler. Invitation kan hentes på Munkebo. Tilmelding senest den 15. juni til Annette.

  Fredag den 25. juni kl. 15.00-17.00 er der fredagsbar i havestuen (med musik).

  Torsdag den 1. juli kl. 10.00-11.00 er der gudstjeneste i Caféen. Menighedsrådet giver kaffe og kage.

  Ved alle tilmeldinger og spørgsmål, kontakt aktivitetsmedarbejder Annette Hansen på 2421 2345.