Gå til hovedindhold
Sundhed
Job

Bedre mental sundhed med app'en AsoY

I en hverdag med jobsøgning eller presset arbejde, kan opleve at skulle have hjælp til dit mentale helbred. Du har som borger i Næstved Kommune mulighed for at afprøve app’en AsoY helt gratis.

Viser app'ens interface og en testimonial af en tilfreds anonym bruger.

Indhold

  AsoY (Art speaks of You) er en gennemtestet app, som hjælper dig med at flytte fokus væk fra bekymringer, tankemylder, stress- eller angstsymptomer. Gennem app’ens enkle trin hjælpes du til at se muligheder og løsninger i situationer, hvor du føler dig presset, hvilket kan give dig ro og større mentalt overskud. 

  Fordelen ved AsoY er, at den altid er tilgængelig, selv når du er på farten, fordi den er på telefonen. Den kan derfor tages i brug hvor som helst, når som helst i din hverdag, når du står overfor at skulle håndtere udfordringer.

  App’en kan give mig en pause fra tankemylder og det kaos, der er omkring mig. Jeg vil helt sikker bruge den igen.

  - Anonym bruger

  Hvorfor virker det mod stress og angst

  AsoY er baseret på forskning og mindfulness og benytter den måde, billeder påvirker hjernen på. Det at kigge på billeder er nemlig en effektiv metode til at fjerne nogle af de blokader hjernen laver, når man er stresset, deprimeret eller belastet. Dermed skabes der nye såkaldte neurale spor i hjernen, som er nødvendige for, at du kan ændre dine tankemønstre eller overbevisninger om dig selv. 

  Gennem 5 enkle og hurtige trin, guides du igennem app’ens billedgalleri, som leder dig frem til personlige ressourcer og styrker hos dig selv. App’en tracker herefter dine personlige ressourcer, så du kan bruge dem fremover, når du står over for en udfordring som fx et tilbagefald.

  Sådan kommer du i gang

  • Kontakt Mia Svane på telefon 2545 0008 eller mail misva@naestved.dk. Skriv ”AsoY” i emnefeltet.
  • Hent app’en ’AsoY’ i App Store eller Play Store. Vælg den om ´Personligt Lederskab’.
  • Tryk ’Tilmeld’ og lav et personligt brugernavn og adgangskode og indtast den adgangsnøgle, du har fået af Mia.
  • Følg de 5 enkle trin ved at vælge ’Ny indsigt’.
  • Track dine ressourcer, som du løbende finder frem til. De bliver gemt i ’Tracking’ og ’Mine indsigter’, så du kan tilgå dem efter behov.
  • Tjek ind med dine ressourcer 10 sek. hver dag. Det virker automatisk stressreducerende og skaber nye spor i hjernen.
  • Slå visuelle notifikationer til i ’Mine indsigter’ og ’Tracking’, så du får optimalt udbytte af app’en.

  Bemærk! De oplysninger du angiver i app’en er på eget ansvar. Næstved Kommune er ikke ansvarlig for håndtering af personoplysninger i app'en, og ligeledes gemmer og håndterer Næstved Kommune heller ikke data fra app'en.