Gå til hovedindhold

Om Afdeling Birkebjerg

I Afdeling Birkebjerg arbejder vi med alle beskæftigelseslovens målgrupper og yder tværfaglig støtte til dig, der står udenfor arbejdsmarkedet gennem en bred vifte af tilbud. Det er også her Jobcenter Næstved ligger placeret.

Næstved Kommune, Center for Arbejdsmarked, afdeling Birkebjergparken

Indhold

  Afdeling Birkebjerg tilbyder forskellige beskæftigelsesrettede udviklingsindsatser og etablerer virksomhedspraktikker for dig, der står uden job eller som er i risiko for at miste din tilknytning til arbejdsmarkedet. 

  Formålet er, at kunne lave det bedste jobmatch, så du opnår fornyet varig tilknytning til arbejdsmarkedet. Dette sker via en helhedsorienteret indsats målrettet din personlige situation, så du opnår hel eller delvis selvforsørgelse, herunder praktikker, ordinære løntimer, småjobs og løntilskud.

  Tværfagligt samarbejde hjælper dig på arbejdsmarkedet

  Vi arbejder tæt tværfagligt sammen med dig og din sagsbehandler med fokus på dine kompetencer og ressourcer. Vi  finder sammen med dig den korteste og bedste vej til selvforsørgelse.

  Vi kan både arbejde med din individuelt tilrettelagte plan og i gruppebaserede netværk sammen med andre, hvor både sagsbehandlere, jobkonsulenter, fysioterapeuter og ergoterapeuter kan bidrage til udviklingen af dine kompetencer og ressourcer.

  Her finder du Afdeling Birkebjerg og Jobcenter Næstved 

  Center for Arbejdsmarked
  Afdeling Birkebjergparken
  Birkebjerg alle 1, indgang 1, 1. sal
  4700 Næstved

  Ved spørgsmål vedrørende aktiveringsforløb eller sygemelding til forløb i Birkebjergparken skal du kontakte os på telefon 5588 6850. Skal du i kontakt med din sagsbehandler, eller har du andre spørgsmål vedrørende , skal du ringe til Kontaktcentret på telefon 5588 5588. 

  Åbningstider og telefonbetjening

  Mandag-Onsdag: 08.00-15.00 
  Torsdag: 08.00-17.00
  Fredag: 08.00-13.00