Gå til hovedindhold

Inspirationscafé

Center for Arbejdsmarked holder hver måned Inspirationscafé. Her kan du få vejledning, tips og høre oplæg om emner inden for jobsøgning. Vikarbureauer, virksomheder og nøglepersoner er også tilstede for at give dig input og feedback.

Indhold

  Få ny viden, inspiration og vejledning inden for en masse forskellige emner til Inspirationscaféen i Center for Arbejdsmarked – og tag endelig en ven, din nabo eller hvem som helst med under armen. Inspirationscafeen er for alle og kræver ikke tilmelding.

  Hver den sidste torsdag i måneden byder Center for Arbejdsmarked inden for til Inspirationscafé. Her kan du møde hjælpsomme mennesker, der kan vejlede dig inden for jobmuligheder, jobsøgning, sundhed, uddannelse og meget mere. Du møder også forskellige foreninger, netværk, vikar-og rekrutteringsbureauer og vejledere, der kan give dig information om ordninger, du kan benytte dig af.

  Inspirationscaféen afholdes på Otterupvej 2, 4700 Næstved. Vi byder på en kop kaffe/the samt lækre små hapsere, som du kan nyde, mens du cirkulerer rundt og får viden og inspiration på standende. Der vil typisk være to-tre spændende oplæg i det tilstødende lokale, som du helt frit kan lytte med på.

  Mere information om Inspirationscaféen

  Er du gået i stå i din jobsøgning? Eller har du brug for specifik vejledning til dit CV? Måske du har et fysisk krævende arbejde, og vil guides til bedre arbejdsstillinger for at undgå arbejdsskader?

  På Inspirationscafeen kan du fast møde disse stande, hvor du direkte kan få hjælp og vejledning med det samme:

  - CV, ansøgning og LinkedIn
  - Profilfoto – få nyt billede med hjem
  - Jobåbninger lige nu
  - Forberedende Voksen Undervisning (FVU)
  - Handicapkompenserende ordninger
  - Krop, sundhed og hjælpemidler
  - Bliv mentalt klar til job

  Derudover vil der altid være besøg fra flere vikar-og rekrutteringsbureauer samt fra specifikke brancher eller virksomheder. Hold dig opdateret i kalenderen.

  Hver måned kommer der nye spændende oplæg som kan hjælpe med at udvide dit kendskab til muligheder for at få hjælp, vejledning og komme tættere på job eller uddannelse. Der er nyt program hver måned. Se programmet i kalenderen.

  Inspirationscaféen afholdes sidste torsdag i hver måned på Otterupvej 2, 4700 Næstved. Hold øje med standeholdere og program i kalenderen, eller få mere information fra din sagsbehandler i Jobcenter Næstved.

  Fremtidige datoer for Inspirationscaféen:

  • 26. januar kl. 13-15
  • 23. februar kl. 13-15
  • 30. marts kl. 13-15
  • 27. april kl. 13-15
  • 25. maj kl. 13-15
  • 29. juni kl. 13-15