Gå til hovedindhold
Job
Jobinspiration

Næstved digitale jobcenter

Få værktøjer til at komme tættere på et nyt job med Næstved digitale jobcenter. Der er viden om alle discipliner inden for jobsøgning og en personprofil, du kan bruge til at sætte ord på dine personlige kompetencer.

Indhold

  Få ny viden og værktøjer til din jobsøgning

  Næstved digitale jobcenter er en online platform, som kan tilgås fra hvilken som helst computer. Du skal logge ind med brugernavn og kodeord. I det digitale jobcenter kan du som ledig finde hjælp og inspiration til:

  • At udfylde dit Jobnet-CV, så virksomheder kan søge dig frem
  • Gode råd og vigtig viden om brugen af LinkedIn
  • Hvordan du netværker
  • At skrive det overskuelige CV
  • At skrive den interessante og målrettede ansøgning
  • At finde en virksomhedspraktik og gøre dig selv uundværlig i praktikken
  • Råd og vejledning om at gå til jobsamtale
  • Hvordan du kan være kreativ i din jobsøgning

  Og en masse andet inspirationsmateriale bestående af artikler, links, og videoer fra eksperter i jobsøgning. Der er desuden et personprofilværktøj, som du kan udfylde og herved få ord og eksempler på dine personlige kompetencer og styrer.

  Jeg synes, det er rigtig fedt, at jeg også kan sidde med jobsøgningen efter mine børn er lagt i seng om aftenen. At være tilknyttet Næstved digitale jobcenter giver mig mere fleksibilitet i min hverdag, fordi jeg selv kan styre, hvornår jeg ser kurserne og skriver ansøgninger.

  - Bruger af det digitale jobcenter

  Se eksempler fra Næstved digitale jobcenter

  I denne video fortæller og viser Arbejdsmarkedschef Torben Bahn Petersen, hvad det digitale jobcenter er.

  Interaktivt jobsøgningsunivers

  Næstved digitale jobcenter er et interaktivt jobsøgningsunivers. Du kan nemlig også lave dine CV'er og ansøgninger direkte i platformen med den smarte CV- og ansøgningsbygger. Du kan sende dine CV'er og ansøgninger til feedback, og du vil få svar inden for 24 timer. De forslag, du får fra vejlederen, kan du hurtigt tilrette, så din kommende arbejdsgiver får et flot og opdateret CV og ansøgning fra dig.

  Du kan også strukturere interessante job fra jobdatabasen i et overskueligt værktøj. Så har både du og din sagsbehandler overblik over, hvordan det går i din jobsøgning.

  Oftest stillede spørgsmål om det digitale jobcenter

  Tryk på knappen i venstre menu, der hedder CV. Tryk herefter på det store plus, hvor der også står “Nyt CV”. Giv så dit CV et rammende navn og tryk “fortsæt" i bunden. Herefter kan du vælge en skabelon, som du kan arbejde med. Det er en god idé at vælge den branche eller lignende branche, som du arbejder med. Til sidst trykker du “Opret CV”, og så kan du begynde at fylde dine informationer i CV’et.

  Det er altid i venstre side i CV-byggeren, at du skriver dine informationer ind og ændrer i designet. Vil du gerne lave ændringer på din CV-skabelon, så kan du altid stille dine spørgsmål i chatten i højre hjørne nederst. I dagstimerne sidder der en person klar til at svare på dine spørgsmål.

  Du skal være inde i CV- eller ansøgningsbyggeren. I øverste højre hjørne er der knappen “Download som PDF”.

  Hvis du går ud af CV- og ansøgningsbyggerne, vil du være en knap i øverste højre hjørne. Der skal du vælge “Få feedback på CV og ansøgning”. Derefter vælger du det CV eller ansøgning, som du vil have feedback på. Når du har fået feedback, vil den lille klokke øverst i højre hjørne lyse rødt.

  I dit brev i e-Boks er der direkte link til der, hvor du kan tilmelde dig introwebinaret.

  Når du kobler dit MitID til det digitale jobcenter, kan du hente dine informationer, tidligere erfaringer mm. fra dit Jobnet-CV direkte ned til CV-skabelonerne. Så er du hurtigt i gang!