Gå til hovedindhold

Frivillighed og foreninger

Temamøder

Foreninger

Gratis temamøder for frivillige i Næstved Kommune.

Abstrakt i blålige og gule farver

Start en forening

Foreninger

Fritid

Alle kan starte en forening og det kræver ikke altid godkendelse fra kommunen. Læs mere her på siden.

Børn der laver gymnastik i en hal

Frivilligcenter Næstved

Foreninger

Fritid

Frivilligcenter Næstved er et lokalt forankret frivilligcenter, som har til formål at understøtte det lokale frivillige sociale arbejde.

Frivilligcenter Næstveds logo

Information til foreninger

Fritid

Foreninger

Vi vejleder og understøtter foreninger og frivillige ildsjæle, der har aktiviteter i Næstved Kommune. Nedenfor kan du og din forening finde informationer om alt fra lån af lokaler til børneattester og tilskud m.m.

Billed der illustrerer foreningslivet

Aktive Feriedage - information til arrangører

Ferie

Fritid

Hvert år i skolernes sommerferie afholdes Aktive Feriedage for alle kommunens børn og unge i 0.-9. klasse, hvor blandt andre lokale foreninger arrangerer en masse spændende aktiviteter. Aktive Feriedage kan derved være en god reklame for din forening, institution e.l.

Aktive Feriedage, banner

Foreningshjælp

Foreninger

Fritid

I Næstved Kommune går vi op i at understøtte det lokale foreningsliv, så foreningerne har de bedst mulige betingelser for at trives. Til at hjælpe med dette har vi Mette, der er foreningskonsulent i kommunen. Mette står klar til at hjælpe dig og din forening med alt fra regler og retningslinjer for foreninger til tilskuds- og udviklingsmuligheder.

Person går op ad en trappe

Foreningsportalen

Sport

Fritid

Foreninger

På Foreningsportalen kan foreningerne i Næstved Kommune blandt andet søge kommunale lokaler og træningsfaciliteter. Som borger kan du bruge Foreningsportalen til at søge oplysninger om foreninger og få et overblik over foreningernes aktiviteter.

Billede af hænder, fællesskab