Gå til hovedindhold
}

Skole

Sejlskolen Næstved

18. mar 2021

Velkommen til Danmarks eneste Sejlskole for folkeskoleelever. Sejlskolen tilbyder udskolingsklasser fra hele kommunen at komme på et enestående oplevelses- og samarbejdseventyr af 3 til 5 dags varighed. Sejlskolen er en unik ramme, hvor skoleklasser arbejder med klassetrivsel, fællesskab, ansvarlighed, personlige styrker og samarbejde.

Andre skoler

18. mar 2021

Skole

Her finder du henvisninger til Privat- og Friskoler der ligger i Næstved Kommune. Ligeledes finder du links til Dagbehandlingsskoler, Ungdomsuddannelser og Videregående uddannelser.

Bøger i stak

Grejbank Karrebæksminde

15. mar 2021

I Grejbank Karrebæksminde har skoler, institutioner og foreninger mulighed for at låne udstyr til udeundervisning og friluftsliv for et mindre gebyr.

Folkeskoler

11. maj 2020

Skole

I Næstved Kommune er der 6 folkeskoler med 19 afdelinger og en ungdomsskole.

Folkeskoler Dreng der sidder og skriver

Skolestart

10. maj 2020

Skole

Indskrivning til skolestart.

 pige med lyserød  skoletaske på

Ferieplaner

09. maj 2020

Skole

I et skoleår er der normalt 200 skoledage og 165 ferie- og fridage. Et skoleår varer fra sommerferie til sommerferie. Sommerferien starter altid den sidste lørdag i juni.

Gule blomster

Til og fra skole

08. maj 2020

Skole

Næstved Kommune yder fri befordring til folkeskoleelever efter fastlagte afstandskriterier.

Elever ved en skolebus

SFO

08. maj 2020

Skole

SFO I er for børn på 0.-3. klassetrin. SFO II er for børn på 4.-6. klassetrin. Der er SFO I og SFO II på alle skoler

børne tegning

Handleplan for læsning

07. maj 2020

Skole

Næstved Kommunes handleplan for læseindsatsen tager udgangspunkt i såvel national lovgivning som de politikker og prioriteringer, der er udarbejdede i Næstved Kommune. Næstved Kommune ønsker med denne handleplan at skabe rammer og betingelser for en indsats, der giver alle børn mulighed for at tilegne sig et læsestandpunkt, der sætter barnet i stand til at indgå i et moderne, demokratisk samfund.

et barn der sidder med en åben bog mellem hænderne

Tosprogede børn og unge

06. maj 2020

Skole

Tosprogede børn i førskolealderen henvises til et alment dagtilbud, mens nyankomne børn i skolealderen typisk henvises til en modtageklasse. Det er sprogkonsulenten på skoleområdet der, ved et møde med familien, visiterer til hhv. dagtilbud og skole.

Elever der sidder i en modtageklasse, reol med bøger