Gå til hovedindhold

Skole

Sejlskolen Næstved

Velkommen til Danmarks eneste Sejlskole for folkeskoleelever. Sejlskolen tilbyder udskolingsklasser fra hele kommunen at komme på et enestående oplevelses- og samarbejdseventyr af 3 til 5 dags varighed. Sejlskolen er en unik ramme, hvor skoleklasser arbejder med klassetrivsel, fællesskab, ansvarlighed, personlige styrker og samarbejde.

Andre skoler

Skole
Uddannelse
Familie

Her finder du links til privat- og friskoler, dagbehandlingsskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i Næstved Kommune. Find også link til efterskolernes samlede side.

Bøger i stak

Grejbank Karrebæksminde

Skoler, institutioner og foreninger har mulighed for at leje udstyr til udendørs undervisning og fritidsliv hos Grejbank Karrebæksminde. Lej SUP-boards, kajakker, kanoer, tømmerflåder eller udstyr til fjordsafari her.

Folkeskoler

Skole
Familie
Børn

Vi har ni folkeskoler med 20 afdelinger samt en ungdomsskole i kommunen. Se listen over skolerne og hvilke distrikter, de hører under. Læs også om skolernes fællesmål, skolebestyrelserne og Næstved Fælleselevråd.

Folkeskoler Dreng der sidder og skriver

Skolestart

Skole
Børn
Familie

Få alt at vide om dit barns skolestart i Næstved Kommune. Læs om indskrivningsprocedure, tidlig og sen start i skole og få også indblik i, hvilke muligheder frit skolevalg giver.

 pige med lyserød  skoletaske på

Ferieplaner

Skole
Ferie

Et skoleår går fra sommerferie til sommerferie. Der er normalt 200 skoledage og 165 ferie- og fridage på et fuldt skoleår. Læs om skolernes ferieplan i det nuværende og kommende skoleår.

Gule blomster