Gå til hovedindhold

Kommunens kulturhuse

Næstved Kommune har tre kulturhuse beliggende i hvert deres lokalområde samt et kulturhus i Næstved by. De fire steder danner ramme om mange forskellige aktiviteter.

Billede af Folkemusikhuset i Fensmark

Indhold

  Nedenfor kan du læse mere om kulturhusene.

  Sydpolen - også kaldet Multihuset Sydpolen - har flere forskellige rum, der egner sig særligt til blandt andet musiske og kreative aktiviteter, og så er der også en cafe, der benyttes til mange forskellige møder og arrangementer.

  På Sydpolens hjemmeside findes en kalender, hvor alle aktiviteter fremgår.

  Besøg Sydpolens hjemmeside

  Den gamle kro i Glumsø kaldes i dag Aktivitets- og Medborgerhuset "Kroen". Huset rummer flere forskellige lokaler, blandt andet en sal, mødelokaler med mere.

  Kroen er den eneste af Næstved Kommunes ejendomme, hvor der kan afholdes private arrangementer. Læs mere om reglerne og mulighederne for dette på Foreningsportalen under "Offentlige dokumenter".

  Folkemusikhuset ligger i Fensmark og rummer blandt andet en teatersal og garderobefaciliteter, der egner sig godt til teateraktiviteter. Huset har sin egen hjemmeside, hvor man kan finde information om arrangementer samt muligheder for booking af lokaler.

  Besøg Folkemusikhusets hjemmeside

  Kornmagasinet ligger i Tappernøje. Huset rummer en sal til møder og aktiviteter og på 1. salen holder ungdomsskolens ungdomssklub i Tappernøje til.

  Besøg Kornmagasinets Facebookside

  Kontakt

  Center for Kultur og Borgerservice

  Brug almindelig mail til generelle spørgsmål og digital post om personlige sager

  Telefon: 5588 5588

  Email: ckb@naestved.dk

  Send digital post (kræver nemid)

  Relevante artikler