Gå til hovedindhold
Kultur
Fritid

Kommunens kulturhuse

Rundt i Næstved Kommune ligger der fem kulturhuse i hvert deres lokalområde: Kornmagasinet i Tappernøje, Folkemusikhuset i Fensmark, Glumsø Kro, Boderne og Sydpolen i Næstved. Fælles for alle fem kulturhuse er, at de danner ramme om sociale og kulturelle aktiviteter og arrangementer, som alle aldre kan være en del af.

Billede af Folkemusikhuset i Fensmark

Indhold

  Nedenfor kan du læse mere om kulturhusene.

  Sydpolen - også kaldet Multihuset Sydpolen - har flere forskellige rum, der egner sig særligt til blandt andet musiske og kreative aktiviteter, og så er der også en cafe, der benyttes til mange forskellige møder og arrangementer.  

   

  Den gamle kro i Glumsø kaldes i dag Aktivitets- og Medborgerhuset "Kroen". Huset rummer flere forskellige lokaler, blandt andet en sal, mødelokaler med mere. 

  Kroen er den eneste af Næstved Kommunes ejendomme, hvor der kan afholdes private arrangementer. Læs mere om reglerne og mulighederne for dette på Foreningsportalen under "Offentlige dokumenter". 

  Folkemusikhuset ligger i Fensmark og rummer blandt andet en teatersal og garderobefaciliteter, der egner sig godt til teateraktiviteter. Huset har sin egen hjemmeside, hvor man kan finde information om arrangementer samt muligheder for booking af lokaler. 

  Besøg Folkemusikhusets hjemmeside

  Kornmagasinet ligger i Tappernøje. Huset rummer en sal til møder og aktiviteter og på 1. salen holder ungdomsskolens ungdomsklub i Tappernøje til. 

  Boderne ligger ved Sct. Peders Plads i Næstved centrum.

  Udvalgte lokaler kan bookes, primært til almennyttige kultureller aktiviteter i og omkring huset. 

   

  Kontakt

  Center for Kultur og Borgerservice

  Brug almindelig mail til generelle spørgsmål og digital post om personlige sager

  Telefon: 5588 5588

  E-mail: ckb@naestved.dk

  Send digital post (kræver Mitid)

  Relevante artikler