Gå til hovedindhold

Udearealer

Naturbaser og sheltere

27. jul 2021

Natur

Vil du sove under åben himmel? Benyt Næstved Kommunes naturbaser og sheltere i skønne omgivelser. Find kort over naturbaser og sheltere og book din overnatning via Foreningsportalen.

efterårs skov

Legepladser

25. feb 2020

Fritid

Kommunen har mange naturskønne legepladser. Legepladserne ligger både tæt på Næstveds bymidte og ude i de mindre byer. De fleste legepladser er tilgængelige med kørestole og velegnede til en udflugt for hele familien.

Legeplads i Tappernøje

Kolonihaver

30. jan 2020

Foreninger

I Næstved Kommune er der ni kolonihaveforeninger. De administreres af en haveforening, der har lejet havearealet af kommunen. En kolonihave er forsynet med et hus, som kan købes af den tidligere havelejer. Kolonihaverne må kun benyttes til fritidsbeboelse i sommerhalvåret.

Kolonihaver

Nærhaver

30. jan 2020

Foreninger

I Næstved Kommune er der tre nærhaveområder. Man kalder det også for nyttehaver, og de indgår i de bolignære friarealer. Dette er arealer, som ikke må bebygges.

Dyrkning af grønt i Nærhave

Badevand

Ferie

Næstved Kommune har fem offentligt tilgængelige badestrande, en sø og fem svømmehaller og bade. Vi kontrollerer løbende badevandets kvalitet.

Triatler i vandet ved Karrebæksminde

Strande

Fritid

Næstved Kommune har masser af skønne kyster og gode badestrande. Besøg kommunens seks badestrande og læs om deres faciliteter.

Kort over Badestrande Næstved

Ud i naturen

Natur

Der er mange muligheder for at komme ud og få frisk luft og samtidig nyde naturens gratis glæder i Næstved Kommune.

Mand og kvinde, som går tur ved Glumsø