Gå til hovedindhold

Fritid og Sport

Næstved Musikskole

Næstved Musikskole - For børn, unge og voksne! Musik, undervisning og koncerter findes alt sammen på musikskolens forskellige afdelinger i kommunen; Næstved, Fensmark, Brøderup, og Mogenstrup.

sort logo

Boblberg - en borger-til-borger-portal

Fritid

Foreninger

Næstved Kommune vil gerne gøre det nemmere for dig at finde nogen at dele dine interesser med. Det gør du nemt på borger-til-borger-portalen boblberg.dk

Susåen

Biblioteker

Kultur og borgerservice

Borgerservice

Ny i Næstved

Næstved Bibliotek og Borgerservice består af bibliotekerne i Næstved, Fuglebjerg, Fensmark, Korskilde og Glumsø.

Billede af to personer der ser på bøger fra Næstved Hovedbibliotek

Kanosejlads på Susåen

Fritid

Natur

Sport

Vil du sejle i kano, kajak eller andet fartøj på Susåen, Tystrup og Bavelse Sø? Så skal du være opmærksom på, at det kræver en kanonummerplade.

Kanoer ved Susåen

Aktive Feriedage

Fritid

Oplevelser

Foreninger

Kultur- og fritidsforeninger og institutioner i Næstved Kommune arrangerer hvert år i skolernes sommerferie en masse forskellige aktiviteter

Person svømmer

Idræts- og svømmehaller

Fritid

Sport

I Næstved Kommune har vi 21 idræts- og svømmehaller fordelt rundt i hele kommunen. Her kan du se en oversigt over hallerne og finde links til hallernes hjemmesider.

Håndbold i Arena Næstved

Eliteidræt

Sport

Fritid

Foreninger

Næstved Kommune støtter op om den lokale talentudvikling inden for idræt. Det er den selvejende institution Team Næstved Eliteidræt, der uddeler tilskud til understøttelse og udvikling af den lokale eliteidræt.

Basketball-spillere i Næstved Hallen

Fritidsaktiviteter

Fritid

Foreninger

Børn

Om du er til aktive eller kreative fritidsinteresser, er der rig mulighed for at finde en aktivitet i Næstved Kommune, der passer til dig. Udover de mange aktive idrætsforeninger findes der en bred vifte af teater-, kunst- og musikforeninger i kommunen.

Kajakroer ved Gavnø slot