Gå til hovedindhold
Dronefoto Bag bakkerne ved Åsen i Næstved

Du er velkommen i Næstved Kommune

I Næstved Kommune har vi det hele og mere til.
Vi er vildt begejstrede for at bo her – omringet af naturen, alverdens karrieremuligheder, gode skoler og institutioner. Vi har billige boliger og under 1 time til København. Her giver vi dig de bedste argumenter for at flytte til Næstved. Vi håber, du bliver vores nye nabo i Næstved.

Susåen på vej ind mod Næstved Bymidte

Boligområder i Næstved Kommune

Overvejer du at flytte til Næstved Kommune? Her har vi det hele. Vi er omgivet af skøn natur og har kunst i verdensklasse. Her er gode institutioner, skoler og alverdens karrieremuligheder. Byen – og kommunen – er i rivende udvikling og har direkte togforbindelser til blandt andet København. Vi arbejder hele tiden for at gøre Næstved til et endnu bedre sted at flytte til og bo.

Nybyggerkvarter

Byggegrunde og ejendomme til salg

Når du vil bygge selv er der masser af muligheder i Næstved Kommune. Du kan se alle byggegrunde og ejendomme her - inklusive alt det med småt.

Publikum Og Optog Mødes

Følg med på de sociale medier

Mærk Næstved er ikke kun en vision, men også en følelse. Du kan følge med og mærke Næstved på de sociale medier.

Mærk Næstved på Facebook
Mærk Næstved på Instagram

Tre børn cykler sammen på cykelstien i Mogenstrup

10 gode grunde til at flytte til Næstved

I Næstved Kommune har vi det hele – og mere til! Vi er vildt begejstrede for at bo her – omringet af naturen, alverdens karrieremuligheder, gode skoler og institutioner og tæt på København. Vi giver dig her de 10 vigtigste argumenter for at flytte til Næstved.

Hvad kan vi ellers fortælle om Næstved Kommune?

Meget! Og vi ved slet ikke, hvor vi skal starte! Næstved Kommune består af 17 områder, som hver især rummer noget forskelligt. Der er 44 daginstitutioner, 6 folkeskoler med 21 afdelinger, 79 veje til uddannelse, 28.000 arbejdspladser, og så over 83.500 borgere, som synes, Næstved er skøn – ligesom os!