Gå til hovedindhold

Nyheder

110 resultater

Budget 2023 med fokus på børn, unge, erhverv, bæredygtighed og byudvikling

26. sep. 2022

Pressemeddelelse

Alle Byrådets 31 medlemmer står bag budgetforliget for 2023 i Næstved Kommune. Budgettet understøtter byrådets vision ved at give plads til investeringer inden for en fortsat stabil økonomi.

Hvem præmieres i år for god arkitektur og bevaring?

19. sep. 2022

Pressemeddelelse

12 bygninger spredt over hele kommunen er i år nomineret til Næstved Kommunes ”Præmiering af God Arkitektur – Næstved Kommune og by”, og mandag den 3. oktober præmieres fire af bygningerne til Arkitekturens Dag på Rønnebæksholm.

Næstved bliver årets Grand Prix By 2023

13. sep. 2022

Pressemeddelelse

Lørdag den 11. februar sender DR Dansk Melodi Grand Prix direkte fra Arena Næstved. Lørdag den 18. februar gælder det børnenes MGP, som også afholdes i Næstved.

Næstved Kommune samarbejder med RUC om uddannelse

09. sep. 2022

Pressemeddelelse

Næstved Kommune og Roskilde Universitet har netop underskrevet en samarbejdsaftale, som især skal styrke sammenhængen mellem uddannelse og arbejde.

Gratis støbe-værksted på Axeltorv

06. sep. 2022

Pressemeddelelse

Lørdag den 10. september kan du prøve kræfter med at støbe i beton. Det er gratis, og alle er velkomne i værkstedet på Axeltorv kl. 10-16.

Ringsted, Slagelse og Næstved Kommuner samarbejder om at hylde veteraner og støtte og hjælpe dem i job

06. sep. 2022

Pressemeddelelse

Ringsted, Slagelse og Næstved Kommuner er alle med, når der i september og oktober afvikles Veteran Match landet over. De tre kommuner har indledt et samarbejde for at støtte danske soldaterveteraners kamp for en bedre tilværelse og hjælpe dem med at komme i beskæftigelse til en jobmatchdag.

1.400 børn skal være med til Næssi-ugen

05. sep. 2022

Pressemeddelelse

Børnekulturhuset inviterer for første gang til en hel uge med Næssi-aktiviteter rundt omkring i kommunen fra den 12. til 16. september. Samtidig får en helt ny musikvideo med Næssi præmiere på Næssi's App.

Hvem vinder årets Grønne Pris?

01. sep. 2022

Pressemeddelelse

Tre lokale foreninger med hver deres fokus på natur, miljø og friluftsliv er blevet udvalgt som de bedste kandidater til Næstved Kommunes Grønne Pris. Læs mere om dem her, inden vinderen afsløres den 11. september.

Tværfagligt netværk skal føde nye dansk-tyske uddannelsesprojekter

01. sep. 2022

Pressemeddelelse

Projektet ’På vej mod Femern Bælt-Dannelsesregion’ etablerer et dansk-tysk, strategisk projekt-partnerskab og dannelsesnetværk mellem uddannelses-, erhvervs- og kulturaktører. Formålet er at drøfte, igangsætte og forankre dannelses- og uddannelsessamarbejder i grænseområdet med særligt fokus på Femern Bælt-regionen.

Flagdagen fejres med taler, musik og feltgudstjeneste under åben himmel

31. aug. 2022

Pressemeddelelse

Igen i år er Næstved Kommune i samarbejde med lokale veteran- og soldaterforeninger med til at markere Flagdagen for Danmarks udsendte, når tidligere udsendte veteraner anerkendes og hyldes for deres indsats i internationale missioner.