Gå til hovedindhold

Nyheder

140 resultater

Kom med ombord på søværnets fartøj

16. maj 2022

Pressemeddelelse

Næstved og Karrebæksminde får besøg af Søværnets fartøj Nymfen P524 den 27.–29. maj 2022. Nymfen er denne gang vikar for ROTA, som er Næstved Kommunes adoptionsfartøj.

Royal Run: Sådan ser ruterne i Næstved ud

09. maj 2022

Pressemeddelelse

Startnumrene er revet væk til Royal Run i Næstved anden pinsedag, den 6. juni. Ruterne er nu klar og byder på tre distancer, der alle kommer ind omkring bymidten.

2000 børn er klar til kæmpe børnefest på Grønnegade

05. maj 2022

Pressemeddelelse

Efter to års Coronapause vender åbningen af Næstved Børnekulturfestival tilbage for fuld musik. På scenen venter blandt andet Næssi og Ulla Abdullas Cocobongoband, som igen kan danse og synge sammen med Næstveds børn.

Hjælpemidler uddeles nu hurtigere og mere effektivt

03. maj 2022

Pressemeddelelse

Farvel til lang ventetid, visitations-besøg og bureaukrati. Goddag til at borgerne selv kan booke tid til en direkte afklaring og besøg på Hjælpemiddelvisitationen, og i mange tilfælde få et hjælpemiddel med hjem samme dag.

Job- og uddannelsesmesse med fokus på unge og rekruttering

27. apr 2022

Pressemeddelelse

Jobcenter Næstved inviterer igen i år indenfor til en messe fyldt med inspiration, sparring, job- og uddannelsesmuligheder. Messen har i år særligt fokus på unge, og med deltagelse af 68 forskellige virksomheder, vikarbureauer, uddannelsesinstitutioner og a-kasser er der rig mulighed for jobsøgende og andre interesserede at blive inspirerede.

Hvor er de smukkeste huse og de bedst bevarede bygninger?

21. apr 2022

Pressemeddelelse

Næstved Kommune uddeler for fjerde gang fire priser, der skal hylde god arkitektur. Borgere, erhvervsliv og andre interesserede kan frem til 30. maj indstille de bygninger og anlæg i kommunen, som de mener fortjener priserne

Invitation til Fællesskabsstafetten

12. apr 2022

Nyhed

Fællesskabsstafetten skal synliggøre mangfoldigheden af frivillige fællesskaber i Næstved kommune, invitere flere med ind i fællesskabet og skabe samvær og møder på tværs af frivillige fællesskaber.

Åbent hus på Stenlængeområde

06. apr 2022

Pressemeddelelse

Nysgerrig på Næstveds kommende bydel? Kom og gå en tur onsdag 13. april 12.00 – 14.00

Oprettelse af ny Lokal Aktionsgruppe

05. apr 2022

Nyhed

LAG Sydsjælland” inviterer borgere, repræsentanter for foreninger, erhvervsorganisationer og virksomheder til møde om oprettelse af ny Lokal Aktionsgruppe.

Samarbejdet om kommunens yngste har været under lup og set på med mange øjne

05. apr 2022

Pressemeddelelse

Børn og unge i Næstved Kommune skal sikres den rette hjælp til rette tid – uanset hvor i kommunen, de bor. Derfor har mere end 50 ledere og medarbejdere peget på udfordringer og skal nu også være med til at drøfte konkrete handlinger sammen med Børne- og Uddannelsesudvalget.