Skip to main content

Nyheder

46 resultater

Gadekunst bliver til app og julekalender

30. nov 2020

Pressemeddelelse

Næstved har en stolt tradition for gadekunst på byens gavle. Nu bliver kunsten mere levende for de forbipasserende, der via en ny app og julekalender kan give sig selv og sine nærmeste en gratis, guidet tur rundt i byens udendørs galleri.

Nu kan du få digitalt kørekort på mobilen

25. nov 2020

Nyhed

Nu kan du få dit kørekort som app, så du blot behøver din telefon, når du for eksempel skal bruge legitimation i Borgerservice eller køre bil i Danmark.

Billede af kørekort-app på mobil

Til virksomheder: Skal vi betale din regning hurtigere?

23. nov 2020

corona

Har din virksomhed udført arbejde for Næstved Kommune – så giv os meget gerne besked, hvis vi skal betale regningen hurtigst muligt.

Coronavirus - skal vi betale din regning hurtigere?

Babysut, der måler temperatur, klar til online landsfinale i opfinderkonkurrencen Edison

18. nov 2020

Pressemeddelelse

66 elever fra 6. og 7. klasse i Næstved sidder klar til at præsentere deres nytænkende ideer til en bedre hverdag i fremtiden. I alt 15 grupper får chancen for at møde dommere ved Danish Entreprenurship Festival, som i år foregår virtuelt torsdag 19. november. Ideerne spænder bredt, og det bliver spændende at se, om det bliver vindmøllerne med solceller, eller pantsystemet til poser, der giver babysutten kamp til stregen i kapløbet om årets bedste idé.

Nyt sanserum skal give personer med udviklingshæmning i Næstved Kommune større livskvalitet

18. nov 2020

Pressemeddelelse

Med 100.000 kr. fra TrygFonden har Socialpædagogisk Center Næstved indrettet et sanserum i Cassiopeia, der er kommunens nye aktivitetstilbud til borgere med Prader-Willi Syndrom. Kendetegnet for mennesker med Prader-Willi er et særdeles højt og konstant stressniveau, så det nye sanserum skal hjælpe dem til at slappe af, finde ro og genopbygge ny energi.

Byrådsmøde 24. november

17. nov 2020

Nyhed

Næstved Byråd holder ordinært møde tirsdag den 24. november 2020 kl. 18.30. Du kan følge dette og se tidligere møder online.

Billede af byrådsklokke, der ringer

Online borgermøde om nye vand- og svømmefaciliteter

05. nov 2020

Pressemeddelelse

I 2024 åbner nye vand- og svømmefaciliteter med alt fra 50 meter- til morskabsbassin i Næstved. Nu inviteres kommende svømmegæster og andre interesserede til borgermøde på kommunens facebookside. Her kan man stille spørgsmål til Byggeudvalget og høre om faciliteter, ønsker, behov og proces. Mødet finder sted mandag 9. november kl. 19.00

Særligt til forældre på Karrebæksminde Privatskole

30. okt 2020

Nyhed

I forbindelse med, at jeres skole lukker ned, skal I vide, at såfremt I ønsker at jeres børn fortsætter i en af Næstved Kommunes folkeskoler, så er I hjertelig velkomne.