Gå til hovedindhold

Nyheder

36 resultater

Hvem skal vinde årets miljø- og naturpris?

12. maj 2021

Nyhed

Hvem skal vinde årets miljø- og naturpris? Du har nu mulighed for at indstille den kandidater, du synes, skal hyldes for sin indsats!

Miljø- og Naturprisen 2020 top 3

Byrådsmøde 25. maj

11. maj 2021

Nyhed

Næstved Byråd holder ordinært møde tirsdag den 25. maj 2021 kl. 18.30. Der er ikke adgang for offentligheden fysisk på grund af COVID-19 (corona-virus).

Byrådssalen på Rådhuset i Teatergade

Næssis sange bliver til nye digitale historier

27. apr 2021

Pressemeddelelse

Næstveds børn kan glæde sig til helt nye historier om deres yndlingsdrage, Næssi. Historierne ledsages af et unikt, tegnet univers og kan fra mandag d. 3. maj tilgås helt gratis på Næssis APP.

Næssie på cykel

Byrådsmøde 27. april

20. apr 2021

Nyhed

Næstved Byråd holder ordinært møde tirsdag den 27. april kl. 18.30. Der er ikke adgang for offentligheden fysisk på grund af COVID-19 (corona-virus).

Byrådssalen på Rådhuset i Teatergade

Velkommen til Erhvervsnyt, april 2021

13. apr 2021

Nyhed

I Næstved Kommune ønsker vi strategisk at fremme dialogen med det lokale erhvervsliv. Derfor har vi taget et nyt initiativ: Fremover vil vi hvert kvartal udsende et nyhedsbrev, hvor din virksomhed kan læse, hvad der rører sig politisk og administrativt på erhvervsområdet i Næstved Kommune.

Viser nyt erhvervsområde ved Øverup Krog

Nyt design bringer oplevelserne tættere på

12. apr 2021

Pressemeddelelse

Nu bliver det nemmere at finde tilbuddet om lyssværdsfægtning og at dele tips om de bedste legepladser på MærkNæstved.dk. Vores lokale oplevelsesportal er blevet mere brugervenlig.

Print screen af den nye Mærk Næstved hjemmeside

Næstved Kommunes første borgerbudget rammer postkasserne i Holme-Olstrup og Toksværd

09. apr 2021

Pressemeddelelse

Holme-Olstrup og Toksværd er tildelt 200.000 kroner af Næstved Kommune, som borgerne selv kan bestemme, hvad de vil bruge til. Nu begynder processen med at indsamle forslag.

Børn med flyers

Markant flere folkeskoleelever i Næstved Kommune vælger en erhvervsuddannelse

08. apr 2021

Pressemeddelelse

Målrettet indsat har bragt Næstved Kommune tættere på nationalt 2025-mål for søgning til erhvervsuddannelser. Knap 30 % af folkeskoleeleverne fra 9. og 10. klasse har søgt ind på en erhvervsuddannelse efter sommerferien.

Motorvej til Næstved er et stort skridt nærmere

08. apr 2021

Nyhed

Regeringen har netop præsenteret sit udspil til ny infrastrukturplan på et pressemøde, og en motorvej til Næstved (Rute 54) er prioriteret højt i udspillet.

Skilt foran solen. På skiltet: Motorvej til Næstved - med i trafik-udspil

Slåning af vejrabatter langs frøgræsmarker

07. apr 2021

Nyhed

Næstved Park & Vej opstarter forårsslåningen af vejrabatter primo maj 2021. Landmænd der ønsker slåning ud for frøgræsmarker kan ansøge om dette.

Maskine, der benyttes til at slå græs i rabatten