Gå til hovedindhold
Skole og dagtilbud

Makerspace Næstved

Hele Næstveds kreative værksted for leg, eksperimenter, syslerier og teknologi

22. jun. 2023
Logoet til Makerspace Næstved bliver sat op

Indhold

  I Makerspace Næstved kan du arbejde med laserskærer, 3D print, folieskærer, CNC fræsning, print, tekstilværksted, elektronikværksted, podcaststudie og meget mere. Vi har åbent hver onsdag fra kl 16-21 og til adhoc begivenheder. 


  Program marts-juni 2024:

  De fleste begivenheder er gratis, men der kan forekomme betaling for materialer. Vi opfordrer til at holde med opdateringer i programmet i facebookgruppen, da der ofte kommer flere begivenheder til end vi kan nå at have med her.

  Hver onsdag kl 16-21 

  Åbent værksted

  Frivillige er klar til at hjælpe med dit projekt eller sætte dig i gang med noget. Alle er velkomne - børn i følge med voksne. Gratis med materialebetaling.

   

  9/3 kl 10-13

  Plasticupcycling - familieworkshop

  Lav din egen mobilpose, laptoppose, pung, mulepose, skuldertaske eller måske noget helt andet. Vi smelter plasticposer om og designer vores egne produkter. Vi har lidt materialer men det er vigtigt at I også selv medbringer plasticposer  – farver, masser af tekst og print på poserne er sjovest at arbejde med. Poserne skal være nogenlunde rene (uden gammel mad, jord eller lignende).

   

  30/3 kl 10-14

  Påskeværksted - Bemærk dato er ændret

  Vi glæder os til påske for der kommer Chokoevents.dk aka Martin Bech og hjælper os med at lave det perfekte fyldte chokoladeæg, påskehare eller måske noget helt tredie.
  Mens chokoladen køler ned, kan I prøve en af de andre små påskeaktiviteter.
  Tilmelding via www.billetto.dk

   

  13/4 kl 11-14 

  Fremtidsbyer - familieworkshop

  Vi bygger farverige fantasi-bygninger med afskæringer fra laserskæreren sammen med kunstnerne Line og Christel . Tilmelding på billetto.dk


  1/5 kl 17-19

   Intro til laserskæring 

   

  11/5 kl 11-15 

  Create a creature - familieworkshop 
  Kunstner og designer Alba Nowik guider til at lave din egen helt unikke fabelbamse med udstyr og tilbehør af gamle bamser og genbrugsmaterialer. 

   

  15/5 kl 17-19 

  Intro til 3D print

   

  29/5 kl 17-19

  Intro til folieskæring 


  1/6 kl 12-17

  Macraweave workshop

  Magisk workshop med Stine Drøgemüller fra makram.dk, hvor vi kombinerer teknikkerne macramé og vævning (macraweave). Tilmelding på makerspace@naestved.dk Pris: 400,-

   

  8/6 kl 11-14

  Coding pirates special - familieworkshop
  Interesseret i kodning, robotter, elektronik eller måske bare maskinerne i et makerspace? Kom og prøv noget af det vi laver til klubaftener i Coding Pirates. Workshoppen henvender sig både til interesserede børn, forældre og andre voksne der måske kunne tænke sig at være frivillig i foreningen. 

   

  Vi glæder os til at se jer 😊

   

  Kontakt

  Center for Dagtilbud og Skole

  Makerspace Næstved

  Teatergade 23, 2. sal

  E-mail: makerspace@naestved.dk

  Andre relevante artikler