Gå til hovedindhold

Investeringer i fremtiden

Vi bygger på livet løs. Hele 5 store byggeprojekter midt i Næstved har netop taget form, og et 6. og 7. er på vej.

13. okt. 2021

Indhold

  Næstved Kommune investerer løbende i fremtiden. Det vil du opleve både i byens vedligehold, nybyg og konkrete tiltag, der får Næstved Kommune på landkortet, når vi taler innovation og udvikling. 

  Byens fremtid ligger hos de små

  Vi er meget bevidste om, at fremtiden begynder hos børnene. Derfor er målet for Næstved Kommune at sikre, at alle børn har muligheder for at udfolde sig i livet, og der afsættes hvert år midler til forbedring af kommunens pasningsordninger. 

  Samtidig investerer kommunen i forskning og udvikling på det pædagogiske området. Det har blandt andet betydet en mere varieret læringsform for kommunens børn, der nu inddrager øvrige læringsområder end blot skolens lokaler og tager på virksomhedsbesøg eller ud i lokale omegne for at lære og blive stimuleret. 

  En fremtid for alle

  Foruden kommunens mindste sikres også kommunens svageste, og i 2019 blev budgetterne til kommunens sårbare borgere løftet med 40 mio. kr.

  I Næstved Kommune ser vi en fremtid, hvor alle er trygge og bliver passet godt på. 

  Kommunen investerer også en stor del i beskæftigelsesområdet og tænker hele tiden i nye baner for at mindske ledigheden i kommunen. 

  Fremtiden er grøn i Næstved Kommune

  I Næstved Kommune er der enighed om, at vi skal værne om klimaet og bidrage til at nedbringe C02-udslippet. Derfor afsættes der midler til dette, blandt andet 0,5 mio. kr. årligt i en pulje under Økonomiudvalget til finansiering af merudgifter i forbindelse med investering i flere el-køretøjer i kommunen.

  Dette er blot enkelte af de mange initiativer, som løbende tages for at investere i fremtiden.