Gå til hovedindhold

Ritzau

”Fælles over grænser og målstreger | Gemeinsam über Grenzen und Ziellinien”

17. okt. 2024
Pressemeddelelse

En dansk-tysk kulturudveksling i sportens tegn står på menuen, når løbere fra Herlufsholm Atletik, Triathlon og Motion drager til Lübeck for sammen med tyske atleter at gennemføre et fælles sports- og kulturprogram.

Drømmer du om en bolig tæt på vandet? Oplev Glumsøs nye boligområde til Åbent Hus

23. sep. 2024
Pressemeddelelse

Snart kan man få fingrene i en byggegrund midt i naturen i Glumsø. På torsdag den 26. september kl. 15-17 kan alle, der drømmer om at bygge hus eller bare er nysgerrige, komme forbi og se byggegrundene og få en snak med kommunens medarbejdere.

Budgetforlig: Løft til velfærden i Næstved Kommune

19. sep. 2024
Pressemeddelelse

Velfærden løftes med 80 mio. kr. i Næstved Kommunes budget for 2025. Børn, unge, ældre og sårbare borgere prioriteres. Også byudvikling og erhverv får et løft. Det er syvende år i træk, at hele byrådet står samlet om budgettet.

Næste skridt mod ny vandrerute tværs over Sjælland

11. sep. 2024
Pressemeddelelse

Finansieringen af første fase af realiseringen af en 100 kilometer lang vandrerute fra Karrebæksminde til Faxe Ladeplads er nu på plads, og Næstved og Faxe Kommuner tager nu de første skridt til at teste og anlægge dele af vandreruten.

Næstved Kommune går 16 pladser frem i DI’s erhvervsmåling

03. sep. 2024
Pressemeddelelse
Erhverv

På ét år er Næstved Kommune gået fra 31. til 15. pladsen i Dansk Industris (DI) årlige undersøgelse af danske kommuners erhvervsvenlighed. Samtidig bliver Næstved Kommune kåret som Sjællandsk mester i fremgang. Den gode placering skyldes en strategisk og højt prioriteret indsats.

DI's årlige erhvervsmåling - Fremgang fra 2010-2023.

Ældrereform: Nu siger plejepersonalet “Vi ses i morgen”

02. sep. 2024
Pressemeddelelse

I går gik ældreområdet i luften med den største omorganisering i 25 år. Det er med øget fokus på borgernes behov og medbestemmelse samt medarbejdernes faglighed. Borgere på plejehjem og med besøg fra hjemmeplejen vil nu få besøg fra små, faste teams.