Gå til hovedindhold
}

Ritzau

Ny vandrerute i Fladsåtroldens fodspor

07. jul 2021

Pressemeddelelse

Nu kan du følge Danmarks største ås på gåben. ”Trolderuten” mellem Næstved og Mogenstrup er åben.

Indvielse af fugletårn ved Bjørnebækken

06. jul 2021

Pressemeddelelse

Kom helt tæt på sjældne vadefugle, terner og havørne ved 42 ha vådområde. Der er opført et nyt fugletårn med kikkert, den eksisterende p-plads er udvidet, og der er etableret to stier i området. Tårnet indvies fredag 9. juli kl 10.00 – 11.00

Næstved Kommune opfylder minimumsnormeringerne

02. jul 2021

Pressemeddelelse

Flere penge gør en forskel. Det er i hvert fald tydeligt at se i Næstved Kommunes vuggestuer og børnehaver, som har ansat mere pædagogisk personale. Dermed lever Næstved Kommune op til Folketingets minimumsnormeringer.

Dråben – Næstveds nye byrum indvies

29. jun 2021

Pressemeddelelse

En ny indgang til bymidten og et nyt byrum. Det er Dråben ved Kvægtorvet i Næstved. Det nye byrum indvies fredag den 2. juli 2021 kl. 12.00 med dans, musik, taler og teater. Foreningen Realdania bidrager til projektet gennem kampagnen ”Hovedbyer på forkant”.

Første ulke-unger i Danmark i 50 år

24. jun 2021

Pressemeddelelse

For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

Garanti-skole skal mindske frafald på ungdomsuddannelser

17. jun 2021

Pressemeddelelse

Det skal være slut med at falde ned mellem to uddannelser, sådan lyder en ny aftale mellem alle lokale ungdomsuddannelser og Næstved Kommune. Aftalen har fået navnet garanti-skole og skal hjælpe elever, som er på vippen til at opgive skolen.

Jubilæumslegat går til corona-helte

15. jun 2021

Pressemeddelelse

Modtagerne af Diskontobankens Jubilæumslegat 2021 er direktør for præhospitalet Benny Jørgensen og direktør i Næstved Kommune Jakob Bigum Lundberg. Begge har en ihærdig indsats under corona-pandemien til fælles.

Næstved Kommune vinder KL’s Forebyggelsespris 2021

14. jun 2021

Pressemeddelelse

KL's Forebyggelsespris 2021 går til kommunens digitale børne- og ungerådgivning. Næstved Kommune vinder prisen sammen med Center for Digital Pædagogik og 25 andre kommuner.

Ny app på vej: Scan dig til en nemmere affaldssortering

11. jun 2021

Pressemeddelelse

Næstved Kommune lancerer i forbindelse med den nye affaldsordning en sorteringsapp, der skal hjælpe med at gøre det nemmere at sortere sit affald og komme det i den rigtige beholder.

Unik koncert i Næstved på trods af Corona

02. jun 2021

Pressemeddelelse

Efter flere års venten er det endelig lykkedes at få stablet en koncert på benene med kommunens mest krævende indbyggere. Der er koncert hver eftermiddag i denne uge ved Rønnebæksholm.

Billede af en klokkefrå (Bombina bombina)