Gå til hovedindhold

Ritzau

Næssi inviteter til nytårskoncerter med optrædende børn på scenen

08. dec. 2023
Pressemeddelelse

I 2024 er det 20 år siden, at Næssi landede i Næstved, mødte Ulla Abdulla og begyndte at danse og underholde Næstveds børn. I den anledning fejres Næssis musikalske univers med hele to nytårskoncerter, hvor der for første gang er optrædende børn med på scenen.

Task Force fremlægger anbefalinger til det specialiserede børneområde i Næstved Kommune

04. dec. 2023
Pressemeddelelse

Den Permanente Task Force under Socialstyrelsen og Ankestyrelsen har nu præsenteret sine anbefalinger til, hvad der skal forbedres i sagsbehandlingen på børne- og ungeområdet i Næstved Kommune. Næste skridt er en udviklingsplan, som skal styrke samarbejdet mellem familier og Center for Børn og Unge.

Kan Danmarks 3. største biologiske prop fjernes? Forundersøgelse skal give svaret

28. nov. 2023
Pressemeddelelse

Stemmeværket ved Gl. Maglemølle midt i Næstved er Danmarks 3. største spærring målt på, hvor mange kilometer vandløb den blokerer for. Ønsket om at fjerne den biologiske prop er en del af Statens vandområdeplaner for 2021-2027, og Fiskeristyrelsen har netop givet mere end 2,1 millioner til en forundersøgelse.

Næstved Kommune inviterer til gratis klima-middag

22. nov. 2023
Pressemeddelelse

Gratis klima-mad, fællesspisning og grøn inspiration er på programmet, når Næstved Kommune inviterer borgerne til at blive mere klima-kloge torsdag den 30. november kl. 17-20 hos Ressource City.

Stærke sociale fællesskaber sikrer Næstved titlen som årets praktik-kommune

21. nov. 2023
Pressemeddelelse

Næstved Kommune vinder Årets Praktiksted for stort fokus på socialt fællesskab, ligeværdighed, medinddragelse, anerkendelse og plads til forskelligheder. Det er kommunens kontorelever, der har indstillet deres praktikplads.

H. Nielsen & Søn bygger ny svanemærket daginstitution på Stenlængegårdsområdet

16. nov. 2023
Pressemeddelelse

Næstveds nye bydel får en moderne daginstitution med fællesrum, produktionskøkken og motoriksal. Den skal danne rammerne for hverdagen hos 120 børn og 35 medarbejdere.