Ritzau

Nye svømmefaciliteter: Op mod 60 mio. kr. skal findes i budgetforlig 2021

30. jun 2020 Pressemeddelelse

Partierne Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre, Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og et flertal i Venstre har indgået en hensigtserklæring om at finde op mod 60 mio. kr. ekstra i budgetforlig 2021 til nye svømmefaciliteter i Næstved.

En person som svømmer i en svømmehal

DSB-værksted: Erhvervsministeren har godkendt placeringen af nyt værksted nær Mogenstrup

30. jun 2020 Pressemeddelelse

Næstved Byråd sendte i april en ansøgning til erhvervsminister Simon Kollerup om at godkende placeringen af et nyt DSB-værksted ved Mogenstrup. Ministeren har nu godkendt ansøgningen, og planerne for værkstedet kan derfor gå videre.

Luftfoto af placering af nyt værksted nær Mogenstrup

Hanne Dollerup stopper som direktør i Næstved Kommune

25. jun 2020 Pressemeddelelse

Den 1. august 2020 vinker Hanne Dollerup farvel til Næstved og siger goddag til Odense. Hanne Dollerup har nemlig fået nyt job som administrerende direktør for Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune.

Billedde af Helle Dollerup

Næstved Kommune overdrager sin Kähler-samling til Holmegaard Værk

16. jun 2020 Pressemeddelelse

I forbindelse med åbningen af Holmegaard Værk har Næstved Kommune overdraget hele sin Kähler-samling til Museum Sydøstdanmark, som Holmegaard Værk er en del af. Det gør samlingen, der nu kan ses på det nyåbnede museum, til verdens største.

Næstved kommune overdrager sin kählersamling til holmegaard værk

Jubilæumslegat uddeles i Næshville

15. jun 2020 Pressemeddelelse

Modtagere af Diskontobankens Jubilæumslegat 2020 er Jesper Kjep Rasmussen, 3. generations ejer af Ilva, Næstved og Michael Poulsen, forsanger i Volbeat.

jubilæumslegat uddeles i næshville

Hvor er kommunens flotteste hus og den smukkeste restaurering?

28. maj 2020 Pressemeddelelse

For tredje år i træk ønsker Næstved Kommune at sætte fokus på god arkitektur ved uddeling af i alt fire priser. Kommunen spørger derfor borgerne om hjælp til at finde og indstille bygninger og anlæg, som udmærker sig ved at have arkitektonisk kvalitet. Priserne bliver uddelt hvert år på Arkitekturens Dag, som i år er den 5. oktober.

Billede af møller på en efterårsdag

Indvielse: Parkeringshus forvandles til dansende legeplads

20. maj 2020 Pressemeddelelse

Næstved Ungdomsskole er gået sammen med hiphop-kunstneren Steen Koerner om at skabe et dansende værk på byens nyopførte parkeringshus på Rampen. Pressen inviteres til indvielse fredag den 29. maj kl. 15.00. Begivenheden live-streames på Mærk Næstveds Facebook-side.

To personer tegner grafitti på mur

Ny centerchef for Center for Plan og Miljø i Næstved Kommune er fundet

19. maj 2020 Pressemeddelelse

Det bliver en mand med stor ledelseserfaring og indgående kendskab til plan-, miljø og naturområdet, der bliver ny centerchef for Center for Plan og Miljø i Næstved Kommune.

Center for Plan og Miljø - Ny centerchef