Ritzau

Hvor er kommunens flotteste hus og den smukkeste restaurering?

28. maj 2020 Pressemeddelelse

For tredje år i træk ønsker Næstved Kommune at sætte fokus på god arkitektur ved uddeling af i alt fire priser. Kommunen spørger derfor borgerne om hjælp til at finde og indstille bygninger og anlæg, som udmærker sig ved at have arkitektonisk kvalitet. Priserne bliver uddelt hvert år på Arkitekturens Dag, som i år er den 5. oktober.

Indvielse: Parkeringshus forvandles til dansende legeplads

20. maj 2020 Pressemeddelelse

Næstved Ungdomsskole er gået sammen med hiphop-kunstneren Steen Koerner om at skabe et dansende værk på byens nyopførte parkeringshus på Rampen. Pressen inviteres til indvielse fredag den 29. maj kl. 15.00. Begivenheden live-streames på Mærk Næstveds Facebook-side.

Ny centerchef for Center for Plan og Miljø i Næstved Kommune er fundet

19. maj 2020 Pressemeddelelse

Det bliver en mand med stor ledelseserfaring og indgående kendskab til plan-, miljø og naturområdet, der bliver ny centerchef for Center for Plan og Miljø i Næstved Kommune.

Ny centerchef

Miljø- og Naturpris 2020: Næstved hædrer en særlig indsats for miljøet og naturen

12. maj 2020 Pressemeddelelse

Vores kommune er fyldt med smuk natur – og vores borgere gør mange gode ting for miljøet. Det vil Næstved Kommune gerne hædre. Derfor uddeler kommunen den nye Miljø- og Naturpris på Naturens Dag den 13. september 2020.

Landdistrikter bliver diskussionsemne på Næstved Kommunes Facebookside

07. maj 2020 Pressemeddelelse

Hvordan skal landdistrikterne i Næstved Kommune udvikle sig? Det spørger Landdistriktsudvalget i Næstved Kommune borgerne om på virtuel borgermøde tirsdag 12. maj. Baggrunden er, at kommunen inden for det næste år skal revidere kommuneplanen.

Næstved Kommune opretter jobbank

04. maj 2020 Pressemeddelelse

For at sikre, at der er nok hænder til at varetage vigtige funktioner som børnepasning, ældrepleje o. lign., har Næstved Kommune oprettet en jobbank, hvor alle borgere kan melde sig til at give en hjælpende hånd i denne svære tid.

Nyt kontaktcenter åbner 4. maj

30. apr 2020 Pressemeddelelse

Fra mandag den 4. maj får borgerne en hurtigere betjening, når de ringer til kommunens hovednummer 55 88 55 88. Det traditionelle omstillingsbord forsvinder, og i stedet sidder seks medarbejdere klar ved telefonerne, hvor de så vidt muligt hjælper borgerne med det samme – eller sørger for, at de nemt får kontakt til en relevant fagmedarbejder.

Specialudviklet app sikrer oplæring af medarbejdere i ældreplejen

07. apr 2020 Pressemeddelelse

De ældre skal have den bedst mulige omsorg og pleje. For at sikre, at der er nok og kvalificerede medarbejdere til det arbejde tager Næstved Kommune utraditionelle oplæringsmetoder i brug. Gennem en nyudviklet e-læringsapp bliver medarbejdere i kommunen, som har en sundhedsfaglig baggrund, men som nu arbejder på andre områder, klædt på til opgaven.