Ritzau

Thomas Kluge modtager kulturpris på Rønnebæksholm

24. okt 2020 Pressemeddelelse

Hele to priser blev overrakt på kunsthallen Rønnebæksholm i dag. Maleren Thomas Kluge fik Trelleborg Fondens Kulturpris. Talentprisen gik til den unge kunstnerspire og filmskaber Alexander Pearson, som har gået på Talentskolen i Næstved.

Leg med Næssi i efterårsferien

05. okt 2020 Pressemeddelelse

Tirsdag den 13. oktober kan børnefamilier i Næstved gå på opdagelse i kulturens forunderlige verden. Kom og oplev en sprudlende jazzkoncert i børnehøjde, teaterforestillingen ”Næssi finder hjem” og en kreativ workshop, hvor man kan bygge sin helt egen Næssi-maske.

Præmiering af årets prisværdige arkitektur

02. okt 2020 Pressemeddelelse

Også i år blev det Arkitekturens Dag i Næstved. Dette blev markeret med udpegningen af tre nye modtagere af Næstved Kommunes Præmiering af God Arkitektur. Den ene pris, Arkitekturprisen, hylder et nænsomt placeret rækkehus centralt placeret i Næstved, mens de to andre priser, Bevaringsprisen Næstved Kommune og Bevaringsprisen Næstved By, fremhæver hhv. smedens hengemte perle i kanten af Næstelsø og en række autentiske fiskerskure ved bredden af Suså i Appenæs. Modsat de to seneste år skete overrækkelsen denne gang hos modtagerne, da det grundet COVID-19 i år ikke var muligt at mødes til en festligholdelse på Rønnebæksholm, hvilket der ellers har været tradition for.

Erfaren direktør med solid foreningsbaggrund til Næstved Kommune

30. sep 2020 Pressemeddelelse

Den 1. november tiltræder Jan Milandt som direktør i Næstved Kommune. Den nye direktør har gedigen erfaring med 0-18 årsområdet, og samtidig har han begge ben plantet solidt i kultur- og foreningslivet.

Direktør Jan Milandt (foto: Frederikssund Kommune)

Børnehavekoncerter med Næssi under åben himmel

21. sep 2020 Pressemeddelelse

Det er ved at være længe siden at Næstveds børn har været i nærheden af deres store idol, Næssi. Men nu drager den grønne drage på turné rundt i kommunen og glæder sig til at møde børnene på en helt ny måde.

Historisk aftale: To-årigt budgetforlig i Næstved Kommune

16. sep 2020 Pressemeddelelse

Et samlet byråd har netop indgået forlig om Budget 2021 og 2022. Det er første gang i Næstveds historie, at der bliver indgået budgetforlig for to år. Den økonomiske politik er overholdt i budgetforliget for både 2021 og 2022.

Næstved er med i fælles udviklingsplan for turisme på Sjælland og øerne

31. aug 2020 Pressemeddelelse

I dag er en fælles udviklingsplan for Sjælland og øerne blevet offentliggjort. Næstved Kommune er en af de aktive parter i udviklingsarbejdet, som skal trække flere turister til Sjælland og øerne. Ambitionen er at øge turismeomsætningen med 2 mia. kr. frem mod 2025. Præsentationen fandt sted i de helt nye rammer på Holmegaard Værk, som netop er en stor turistdestination i Næstved Kommune.

Kobberbakkeskolen: underskud er nedbragt fra 12 til 2 millioner kr. på et år

26. aug 2020 Pressemeddelelse

På kun et år er det lykkedes Kobberbakkeskolen i Næstved at skære hele 10 mio. kr. af det underskud, som skolen har båret på det seneste år. Samtidig er sygefraværet faldet markant.