Gå til hovedindhold

Ritzau

Nyt design bringer oplevelserne tættere på

12. apr 2021

Pressemeddelelse

Nu bliver det nemmere at finde tilbuddet om lyssværdsfægtning og at dele tips om de bedste legepladser på MærkNæstved.dk. Vores lokale oplevelsesportal er blevet mere brugervenlig.

Print screen af den nye Mærk Næstved hjemmeside

Næstved Kommunes første borgerbudget rammer postkasserne i Holme-Olstrup og Toksværd

09. apr 2021

Pressemeddelelse

Holme-Olstrup og Toksværd er tildelt 200.000 kroner af Næstved Kommune, som borgerne selv kan bestemme, hvad de vil bruge til. Nu begynder processen med at indsamle forslag.

Børn med flyers

Markant flere folkeskoleelever i Næstved Kommune vælger en erhvervsuddannelse

08. apr 2021

Pressemeddelelse

Målrettet indsat har bragt Næstved Kommune tættere på nationalt 2025-mål for søgning til erhvervsuddannelser. Knap 30 % af folkeskoleeleverne fra 9. og 10. klasse har søgt ind på en erhvervsuddannelse efter sommerferien.

Foreninger kan tjene penge på 15 skralderuter

31. mar 2021

Pressemeddelelse

For fjerde år i træk kan lokale, frivillige foreninger tilmelde sig udvalgte affaldsruter og tjene penge på deres indsamlede affald gennem projekt Ren Natur.

Forening med gule veste på og affaldsposer

Verdensmål er emneuge hos alle klasser på Susåskolen, afd. Herlufmagle

22. mar 2021

Pressemeddelelse

”Der er håb” – sådan lyder det fra i dag og hele ugen frem på Susåskolen, afd. Herlufmagle. Temaugen er den største i mange år, og der skal blandt andet udvikles nye lege og bruges VR-headset.

Verdensmål er emneuge hos skolebørn

I Næstved går erhvervsliv, butikker, foreninger og kommune sammen om at bekæmpe Corona

12. mar 2021

Pressemeddelelse

Et meget effektivt teammøde mellem repræsentanter fra Næstved Erhverv, Frivilligcenter Næstved, Næstved Storcenter, Næstved Cityforening, Fritidsudvalget og Næstved Kommune har ført til hurtig handling. Næstved har fået et nye design, som skal få flere til at lade sig teste i hele kommunen. Desuden har parterne givet hinanden håndslag på at være ambassadører for test.

tekst på billede: Lad dig teste med et smil - det er god stil.

Nye åbningstider på genbrugspladsen til gavn for virksomhederne

10. mar 2021

Pressemeddelelse

Fra 1. april 2021 udvider genbrugspladsen i Næstved åbningstiden for de morgenfriske borgere. Allerede fra kl. 7.00 på hverdage kan man nu aflevere affald, og på den måde kan f.eks. håndværkere komme af med affaldet inden dagens øvrige opgaver.

Folk med affald til genbrugspladsen

Nye tal i Næstved Kommune: Flest bliver smittet i hjemmet, via bekendtskabskredsen eller på arbejdspladsen

09. mar 2021

Pressemeddelelse

Næstved Kommune er for øjeblikket den kommune i Region Sjælland, hvor flest er smittede. Styrelsen for Patientsikkerhed har opgjort, hvor folk formoder, at de er blevet smittede, og tallene viser, at flest er smittede hjemme, via bekendtskabskreds eller på deres job.

Lagkagemodel med data

Næstved Kommune dykker ned i to indledende tilbud på byggeri af vand- og svømmefaciliteter

25. feb 2021

Pressemeddelelse

Næstved Kommune har modtaget to indledende tilbud på byggeriet af de nye vand- og svømmefaciliteter. Fristen udløb tirsdag den 23. februar kl. 12.00.

Billede af et par ben der står ved en badebro

172 ha nyt vådområde skal aflaste Karrebæk Fjord

27. jan 2021

Pressemeddelelse

I februar går gravemaskinerne i gang med at omdanne 172 ha marker til nyt naturområde. For at forbedre vandmiljøet skaber Næstved Kommune et vådområde langs med Saltø Å, Vådområde Syvhøje. I alt har staten og EU bevilget 52 mio. kr. til projektet.

Kort over 172 ha nyt vådområde