Gå til hovedindhold

Ritzau

Holmegaard Værk blæser vindertrofæet til årets Melodi Grand Prix

26. jan. 2023

Pressemeddelelse

melodigrandprix

Når Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen lørdag den 11. februar i Arena Næstved, tager årets vindere ikke blot sejren med hjem i bagagen. De modtager også et helt særligt vindertrofæ, pustet af glaspusterne på Holmegaard Værk.

Næstved Kommune henter hjælp ude fra for at få hurtigere betjening på det specialiserede børneområde

21. dec. 2022

Pressemeddelelse

Den Permanente Task Force under Socialstyrelsen og Ankestyrelsen har netop bevilliget Det Specialiserede Børne- og Ungeområde i Næstved Kommune et særligt forløb. Kommunen har søgt styrelserne om bistand til at ændre arbejdsgange og fokus, så ventetiderne kommer ned, og samarbejdet mellem familier og myndighedsafdelingen bliver styrket.

Nyt samarbejde giver smidigere vej fra skolebænk til karriere

19. dec. 2022

Pressemeddelelse

For at støtte op om en god start på arbejdslivet for nyuddannede har Næstved Kommune netop indgået en samarbejdsaftale med Professionshøjskolen Absalon. Fokus er på at forene uddannelse med den kommunale praksis.

Hvad skal der ske med Næstved Havn? Ny analyse giver fakta om miljø, økonomi, teknik og planforhold

05. dec. 2022

Pressemeddelelse

Næstved Kommune har bedt COWI og Ernst & Young analysere miljømæssige, tekniske, planmæssige og økonomiske forhold ved en eventuel flytning af Næstved Havn til Ydernæs eller Stenbæksholm. Analysen er netop fremlagt for byrådet på et temamøde.

Klar besked om fjernvarme nærmer sig

05. dec. 2022

Pressemeddelelse

Næstved Kommune sender i disse dage breve ud til alle de husstande, der i dag opvarmes med olie eller naturgas. Brevene handler om mulighederne for at skifte til fjernvarme eller anden fossilfri varmeform. Men nogle borgere må være tålmodige lidt endnu. For det er nemlig ikke alle områder, der endnu er nået igennem den proces, der endeligt afklarer, om der kan blive godkendt fjernvarme.

Nyt vartegn til Brøderup og portal til Fladsåskolen afdeling Korskilde

28. nov. 2022

Pressemeddelelse

Efter en stor borgerinddragelsesproces er der nu rejst en ny plads med de røde kuber og en ”rød løber”, der danner en synlig indgang til skolen og nye smukke ventefaciliteter ved busholdepladsen. Pladsen bliver indviet fredag den 9. december kl. 11.45. Kom og vær med til den festlige indvielse med taler, underholdning og lidt godt til ganen.

Pant et træ: Plasticflasker bliver til træer i Næstved

15. nov. 2022

Pressemeddelelse

Næstved Gymnasium og HF planter træer for penge, de har tjent, ved at indsamle plasticflasker på gymnasiet. Projektet hedder ”Pant et træ”, og træerne plantes mandag den 21. november kl. 14.

Hjælp os med at hjælpe klimaet: Kom til mini-klimatopmøde

11. nov. 2022

Pressemeddelelse

Mindre snak, mere handling. Det er den klare ambition bag en række mini-klimatopmøder, som politikerne i Næstved Kommune nu inviterer til. Og det er ikke tomme ord. Medlemmerne af Klima-, Miljø- og Friluftsturismeudvalget er allerede i gang med en række initiativer, men beder også om borgernes hjælp.

Melodi Grand Prix i Næstved: Her er værterne og dato for billetsalget

11. nov. 2022

Pressemeddelelse

melodigrandprix

Forberedelserne til Dansk Melodi Grand Prix og børnenes MGP er i fuld gang. I Næstved Kommune forbereder vi masser af gratis aktiviteter for borgerne, mens Arena Næstved gør klar til at sælge billetter til de to shows. I dag løfter vi sløret for værterne og datoen for billetsalget.

Næstved Kommune efterlyser 36 borgere

03. nov. 2022

Pressemeddelelse

Alle borgere over 16 år får i de kommende dage en besked fra Næstved Kommune i deres e-Boks. Her inviteres de til at deltage i en ny borgersamling, hvor kommunens fremtid skal drøftes i fællesskab.