Gå til hovedindhold

Ritzau

Ny kontrakt giver en grønnere affaldsindsamling

01. jul 2022

Pressemeddelelse

Næstved Kommune har indgået en ny 8 års-kontrakt med renovationsselskabet Urbaser A/S. Udbuddet for indsamling af affald har haft stort fokus på kvalitet og miljø, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at kommunens borgere fremover kan opleve elbiler når der skal hentes affald.

Næstved Kommune er ramt af et avanceret hackerangreb

01. jul 2022

Pressemeddelelse

Ved at hacke en medarbejders kommunale mailkonto, er det lykkedes hackere at svindle sig til 277.000 kr. ved at sende falske fakturaer til økonomiafdelingen. Sagen er politianmeldt.

Ny vision for Næstved Kommune

29. jun 2022

Pressemeddelelse

Byrådet har godkendt en ny vision ”Mærk Næstved” for Næstved Kommune. Nu følger arbejdet med at omsætte den til handlinger.

Markfirben og sommerfugle får 10.000 m2 leve- og ynglested på Ydernæs

27. jun 2022

Pressemeddelelse

Howden, NK-Forsyning og Næstved Kommune er ved at lave et naturplejeprojekt for at fremme biodiversiteten på Ydernæs. Projektet skal skabe levesteder for markfirben, sommerfugle, vilde bier og andre insekter.

Vis jeres fælleskab frem til Fællesskabsstafetten 2022

16. jun 2022

Pressemeddelelse

Fællesskabsstafetten er for foreninger og andre frivillige fællesskaber, der gerne vil åbne deres fællesskab op for nye medlemmer. Nu gentager vi succesen fra sidste år og inviterer alle frivillige fællesskaber i kommunen til at tilmelde sig stafetten.

Jubilæumslegat går til blomsterdekoratør og til manden bag fredagsmusik

15. jun 2022

Pressemeddelelse

Modtagerne af Diskontobankens Jubilæumslegat 2022 er blomsterdekoratør og indehaver af L’art des Fleurs, Claus Andersen og tidligere ejer af Underhuset, Ivan Petersen.

Forslag til justeret skolestruktur sendes i høring

14. jun 2022

Pressemeddelelse

Et enigt Børne- og Uddannelsesudvalg foreslår at ændre på den nuværende skolestruktur samt ændre navnene på skolerne. Forslagene indebærer blandt andet, at to nuværende skoler opdeles i flere distrikter, og at elever fremover først skifter matrikel efter 5. eller 6. klasse og ikke allerede efter 3. klasse. Forslagene sendes i høring frem til 12. september 2022.

Næstved Kommune inspirerer til alternative veje til job

09. jun 2022

Pressemeddelelse

Lav ledighed og massiv efterspørgsel på arbejdskraft får Jobcenter Næstved til at tænke ud af boksen. Siden februar 2022 har jobcentret hver måned afholdt inspirationscaféer for alle borgere, som har lyst til at vide mere om de muligheder, der eksisterer på arbejdsmarkedet anno 2022.

Royal Run i Næstved: Kronprinsessebesøg, kondisko og kæmpefest

06. jun 2022

Pressemeddelelse

”Det var en utrolig smuk tur," lød det fra H.K.H. Kronprinsesse Mary, som netop har forladt Royal Run og fællesskabets løbefest i Næstved.

Byggeriet af vand- og svømmefaciliteter sættes i gang

31. maj 2022

Pressemeddelelse

Byrådet i Næstved Kommune har her til aften godkendt, at byggeriet af de nye vand- og svømmefaciliteter kan sættes i gang med en prisstigning på 15%.

Billede af, hvordan badeland vil komme til at se ud