Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Alle jobsøgende er inviteret til Jobmesse 2021

23. september inviterer Næstved Jobcenter inden for til en messe fyldt med inspiration, sparring, job- og uddannelsesmuligheder fra 60 forskellige virksomheder, vikarbureauer, uddannelsesinstitutioner og a-kasser.

16. sep. 2021
Møde omkring jobmesse 2021

Indhold

    Hvilke lokale virksomheder mangler arbejdskraft? Hvordan søger man job og kommer til samtale? Og hvad er mulighederne for efteruddannelse?

    Det er nogle af de spørgsmål, man som jobsøgende kan få svar på, når Næstveds store jobmesse åbner 23. september 9.30-12.00 i Herlufsholm Idrætscenter, Herlufsholm Allé 233. Her har Næstved Jobcenter planlagt en dag, hvor man kan skabe sig et overblik over mulighederne på det lokale arbejdsmarked.

    - Det kan være en stor opgave, når man skal finde et nyt arbejde. Derfor er vi glade for, at vi igen har kunnet sammensætte en dag, hvor man kan gå i dybden med sin jobsøgning og få hjælp til at komme videre mod det næste job, fortæller arbejdsmarkedschef i Næstved Kommune Torben Bahn Petersen.

    En dag i jobbets tegn

    Dagen byder på forskellige stande, hvor der vil være sparring i forhold til ansøgning, cv, brugen af LinkedIn og efteruddannelse. Ligesom de besøgende kan hilse på godt 60 forskellige virksomheder, vikarbureauer, uddannelsesinstitutioner og a-kasser, der kan byde på job- og uddannelsesåbninger og gode råd.

    Der vil være job indenfor mange forskellige brancher.

    De besøgende kan således møde bla. Arkil, Hoffmann A/S, Ardagh Glass, Dagplejen, Udlændingestyrelsen og mange flere.

    Derudover vil der på dagen være repræsentanter fra Femern Agency, som kan fortælle om alle de forskellige job- og uddannelsesmuligheder ved Femern Bælt projektet.

    Motiverende peptalks

    Ønsker man at finde lidt ekstra motivation, så vil forfatter og foredragsholder Steen Kræmer Rasmussen holde et oplæg under overskriften ”Hit med jobbet – skriv den ansøgning, der får dig til samtale.”

    Alle jobsøgende er velkomne på messen. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

    - Vi har måttet holde en pause i forhold til at holde jobmesse på grund af Coronarestriktionerne. Derfor glæder vi os særligt til endelig at kunne invitere borgere og virksomheder inden for til en udviklende dag, lyder det fra Torben Bahn Petersen.