Gå til hovedindhold

Hjælp i hverdagen

Sygepleje

Handicap

Ældre

Sundhed

Du kan få hjælp til sygepleje af kommunen, hvis du ikke selv er i stand til det. Det kan fx være, når du kommer hjem fra sygehuset, du er syg eller svækket, eller du ikke er i stand til at komme til egen læge.

Sygeplejeske laver insulinmåling

Træning for ældre

Genoptræning

Funktionsnedsættelse

Sundhed

Har du brug for at træne, og er du ikke i stand til selv at opsøge et træningssted? Læs om dine muligheder for genoptræning og vedligeholdende træning.

Kildemarkscentret træningsområde

Post til døren

Ældre

Omsorg

Funktionsnedsættelse

Har du et handicap eller er ude af stand til at bevæge dig til dagligt, så kan du søge om at få din post leveret til døren. Der gælder ingen særlige regler for folkepensionister.

Lille hus med alm. nøgler

Forebyggende hjemmebesøg

Sundhed

Ældre

Omsorg

Læs om du eller en pårørende kan få glæde af et forebyggende hjemmebesøg. Formålet med hjemmebesøget er at støtte og rådgive dig i din aktuelle livssituation.

Billede af ældre dame

Pleje og hjælp i hjemmet

Ældre

Sundhed

Omsorg

Har du brug for hjælp i hverdagen til fx personlig pleje eller praktiske gøremål? Få information om hvilke former for hjælp Næstved Kommune kan tilbyde.

Stetoskop

Madservice til borgere i private hjem

Ældre

Handicap

Omsorg

Søg om madservice fra Næstved Kommune, hvis du ikke selv er i stand til at lave mad pga. sygdom, handicap eller svækkelse.

alt tekst

Privat hjemmehjælper

Ældre

Omsorg

Har du et specifikt ønske til, hvem der skal levere din hjemmehjælp? Ansøg Næstved Kommune om at få en privat hjælper godkendt. Du skal være berettiget til personlig pleje og praktisk hjælp for at kunne søge om privat hjælper.

Medarbejdere på gang på plejehjem