Hjælp i hverdagen

Sygepleje

03. mar 2020 Handicap

Du kan blive visiteret til sygepleje, hvis du ikke selv kan varetage sygeplejen, når du kommer hjem efter et hospitalsophold, hvis du er svækket eller syg, eller hvis du ikke er i stand til at komme til egen læge.

Sygeplejeske laver insulinmåling

Træning for ældre

19. feb 2020 Genoptræning

Har du brug for at træne, og er du ikke i stand til selv at opsøge et træningssted? Så kan du læse om dine muligheder her.

Kildemarkscentret træningsområde

Post til døren

13. feb 2020 Ældre

Har du et handicap eller er ude af stand til at bevæge dig til dagligt, kan du søge Næstved Kommune om at få breve leveret til døren. Der gælder ingen særlige regler for folkepensionister.

Forebyggende hjemmebesøg

05. feb 2020 Sundhed

Læs her om du eller en pårørende kunne få glæde at et forebyggende hjemmebesøg, hvor formålet er at støtte og rådgive med udgangspunkt i din aktuelle livssituation.

Billede af ældre dame

Pleje og hjælp i hjemmet

30. jan 2020 Ældre

Her kan du få information om, hvad Næstved Kommune tilbyder, hvis du har brug for hjælp i hverdagen, for eksempel hjælp til personlig pleje eller praktiske gøremål.

Stetoskop

Madservice til borgere i private hjem

30. jan 2020 Ældre

Hvis du ikke selv er i stand til at lave mad på grund af sygdom, handicap eller svækkelse, kan du søge om madservice fra Næstved Kommune.

alt tekst

Privat hjemmehjælper

30. jan 2020 Ældre

Har du et specifikt ønske til, hvem der skal levere din hjemmehjælp, kan du ansøge Næstved Kommune om at få en privat hjælper godkendt. Du skal være berettiget til personlig pleje og praktisk hjælp for at kunne søge om privat hjælper.

Medarbejdere på gang på plejehjem

Varelevering

29. jan 2020 Ældre

Er du ikke i stand til selv at handle ind eller kontakte en købmand/supermarked på telefon eller via internettet, kan du blive vurderet til at få dine indkøb bragt til dit hjem.