Gå til hovedindhold

Mental sundhed

Demens

Demens
Omsorg

Det kan være svært at få en demenssygdom - både for dig og dine pårørende. Næstved er en demensvenlig kommune, der tilbyder forskellige former for vejledning, aflastning, sociale og fysiske aktiviteter til mennesker med demens og dine pårørende. Tilbuddene kan hjælpe jer til at have en mere aktiv og meningsfuld hverdag.

Kvinde kigger undrende på sine nøgler mens hun står foran hoveddøren

Aktivitetstilbud for dig med demenssygdom eller nedsat hukommelse

Demens
Ældre
Omsorg

Har du en demenssygdom eller nedsat hukommelse? Du har mulighed for at deltage i fx aktivitetstilbud gennem Næstved Kommune. Aktivitetstilbuddene tager hensyn til dig og dine forudsætninger. Find kontaktoplysninger og mere information om de enkelte aktivitetstilbud.

Bøgen springer ud

Mental Sundhed

Sundhed

Hvad gør dig glad? Hvornår oplever du, at dit liv er meningsfuldt? Mental sundhed er alt det, der gør livet værd at leve.

Billede af logo med teksten ABC

Nikotinstop

Sundhed

Er du motiveret for at kvitte tobakken? Næstved Kommune tilbyder gratis rygestopkurser til alle over 18, der er interesserede i at stoppe med at ryge. Derudover tilbyder kommunen rådgivning til arbejdspladser og unge. Nedenfor finder du desuden viden om snus og undervisningsmaterialer til skoler.

Billede af mælkebøtte der blæser væk

Angst og depression

Sundhed
Omsorg

Har du symptomer på angst og/eller depression. Er du pårørende til en med langvarig sygdom? Vi tilbyder gratis "Lær at tackle"-kurser om angst, depression samt hverdagen som pårørende. Læs om kurserne og tilmeld dig.

Billede af hænder der holder et spire der vokser

Alkoholrådgivning

Sundhed
Omsorg

Ønsker du hjælp til at ændre dine alkoholvaner? Få hjælp hos Alkoholrådgivningen på Næstved Sundhedscenter. Her får du gratis rådgivning og behandling af de uddannede alkoholkonsulenter. Der er også mulighed for hjælp, hvis du i stedet er bekymret for en pårørende i dit liv.

Billede af facaden på Næstved Sundhedscenter