Gå til hovedindhold
Sundhed
Omsorg

Angst og depression

Har du symptomer på angst og/eller depression. Er du pårørende til en med langvarig sygdom? Vi tilbyder gratis "Lær at tackle"-kurser om angst, depression samt hverdagen som pårørende. Læs om kurserne og tilmeld dig.

Billede af hænder der holder et spire der vokser

Indhold

  ”Lær at tackle angst og depression” er et gratis kursus til dig, som har symptomer på angst og/eller depression.

  Målgruppe
  ”Lær at tackle angst og depression” er et gratis kursus til dig mellem 15 og 25 år, som har symptomer på angst og/eller depression.

  For at fremme den psykiske sundhed, og samtidig forebygge de stigende psykiske problemer, der ses i samfundet, har vi valgt at Næstved Kommune tilbyder endnu et "Lær at tackle .." tilbud. Det nye tiltag er "Lær at tackle angst og depression for unge i alderen 15-25 år".

  Kurset er for dig, der oplever tegn på angst og/ eller depression. På kurset får du mulighed for at blive en del af et fællesskab med andre unge, som har det ligesom dig.
  Kurset er et hjælp til selvhjælps kursus.

  På kurset lærer du:
  At tackle angst og depression.
  At arbejde med at gøre de ting, du gerne vil.
  At blive bedre til at hjælpe dig selv.
  At klare situationer, der er svære.
  At blive bedre til at være sammen med andre.
  At løse problemer.
  At træffe svære beslutninger.

  Kurset udbydes, som et samarbejde mellem Sundhedscentret, Ungenetværket og UU-vejledningen i Næstved Kommune. Det er Ungenetværket, Farimagsvej 65, der afholder unge kurserne.

  Yderligere information
  På kurset får du redskaber til at håndtere de problemer, der opstår i hverdagen og kurset kan være med til at styrke dit fysiske og psykiske helbred, samt forbedre din livskvalitet.

  Kurset indeholder foredrag, gruppediskussioner, øvelser og individuelt arbejde. I er ca. 11 kursister og to instruktører, som mødes 2½ time hver uge i 7 uger.

  For yderligere information besøg hjemmesiden www.laerattackle.dk.

  Links

  Kontakt

  Center for Sundhed og Ældre

  Næstved Sundhedscenter

  Telefon: 5588 1400

  Send digital post (kræver MitID)

  Relevante artikler