Gå til hovedindhold

Find drømmehuset i Næstved

I Næstved Kommune kan du slå dig ned det sted, hvor du ønsker, at dine børn skal vokse op. Og hvem ved, måske det sted, hvor du selv voksede op – eller som i hvert fald minder om det.

13. okt. 2021

Indhold

  Du vil have råd til tre gange så meget, når du bor i Næstved Kommune, hvis vi sammenligner huspriserne med København. Og det er 8 gange sjovere.
  Prisen per kvm i Næstved er cirka 12.752 kroner for et Villa eller Rækkehus, hvor den i København er cirka 55.000 kroner – så du får meget mere for pengene. 

  Vi har boliger i alle prisklasser: Huse i den højere prisklasse med havudsigt eller panorama-view ud over hele byen. Vi har nybyggede rækkehuse, solide parcelhuse samt store og små lejligheder, du både kan eje og leje.

  Har du hænderne skruet godt på, kan du også vælge at investere i et af de mange håndværkertilbud, hvor du virkelig får mange kvm for pengene sammen med god plads og åbne marker. 

  Byg selv

  Hvis du ønsker at bygge drømmehuset, er der selvfølgelig masser af byggegrunde til salg. I Næstved kan du for eksempel få en byggegrund med udsigt til marker for kun 275.000 kroner og med en bebyggelsesprocent på op til 50.

  Næstved Kommune har altid en række byggegrunde til salg, som findes på kommunens hjemmeside. 

  Lad os guide dig videre

  Find en ejer-, leje- eller andelsbolig i Næstved via et af linkene nedenfor.

  Boliger til salg i Næstved på Boligsiden.dk

  Boliger til leje og salg i Næstved på Boligdeal.dk

  Lejeboliger i Næstved på Voreslejebolig.dk

  Andelsboliger i Næstved på Andelsboliger.dk