Gå til hovedindhold
Sankt Hans Bål brænder Ved Friluftszonen i Herlufmagle med mennesker i baggrunden

Det bedste fra begge verdener

Vil du være en del af et kvarter, hvor du kender dine naboer og mærker trygheden ved at bo tæt på byen, men stadig i fred og ro?

Det bedste fra begge verdener 

Når du bor i forstæderne, får du det bedste fra begge verdener. Du får smuk natur, højt til himlen og god plads. Men du er stadig tæt på alt, hvad en større by kan tilbyde dig af kultur, shopping og oplevelser. 

Parcelhuskvarterer i landområderne

Vil du være en del af et kvarter, hvor du kender dine naboer og mærker trygheden ved at bo tæt på byen, men stadig i fred og ro? Ønsker du en hverdag i din egen trygge oase med alt inden for kort afstand, så tag et kig på Næstved Kommunes hyggelige parcelhuskvarterer.

I parcelhuskvarterer i Næstved Kommune er du tæt forbundet til både by og natur. De praktiske stisystemer gør det trygt at sende børnene afsted til legeaftaler eller køre med barnevognen på indkøbstur. Her er husene og haverne store – det samme er holdånden og vejfesterne. Der er altid nogen at låne en kop sukker af, nogen at spille stikbold med på vejen, og nogen, der holder øje med jeres hus, når hele familien drager på ferie.

Bo i Næstved Kommune

Se vores områder og klik videre til områdebeskrivelserne.

Et Boligkvarter i Diset Landskab lige ud til en sø

Se alle områderne i Næstved Kommune

I Næstved Kommune kan du blive nabo til by og vand, skov og land. Hvad enten du er til byens puls eller landlig idyl, har vi det her i Næstved Kommune.