Gå til hovedindhold
Et Boligkvarter i Diset Landskab lige ud til en sø

Områderne i Næstved Kommune

I Næstved Kommune kan du blive nabo til by og vand, skov og land. Hvad enten du er til byens puls eller landlig idyl, har vi det her i Næstved Kommune.

Bo i Næstved Kommune

Nedenfor finder du alle Næstved Kommunes områder i alfabetisk orden. Du kan se vores områder ved at klikke videre til områdebeskrivelserne. Under hvert område kan du lære mere om, hvad der gør vores del af landet til noget særligt, hvilke kendetegn der er for netop vores område, og hvad der sker netop her. 

I Næstved Kommune har vi både by og landliv og noget midt imellem. Når du går på opdagelse, vil du hurtigt finde ud af, at her er noget for enhver smag og ethvert behov. 

Rigtig god fornøjelse og velkommen til.

Dronefoto over Grønne Områder i Næstved Bymidte

Få det store overblik

Du kan se de forskellige områder i Næstved Kommune via vores kortfunktion. Zoom ind og gå på opdagelse i de forskellige byer og områder i Næstved Kommune.

Hvor vil du bo?

Drømmer du om det hyggelige bymiljø med pulserende kulturliv, hyggelige sidegader og få minutter til en varm café latte eller en hyggelig biograftur? Eller er drømmen at have egen lille gård i et hyggeligt landsbysamfund med tid til ro og fordybelse? Eller vil du allerhelst have lidt af det hele?

Børn Og Voksne Foran udendørs Scene

10 gode grunde til at flytte til Næstved Kommune

I Næstved Kommune har vi det hele – og mere til! Vi er vildt begejstrede for at bo her – omringet af naturen, alverdens karrieremuligheder, gode skoler og institutioner og tæt på København. Vi giver dig her de 10 vigtigste argumenter for at flytte til Næstved Kommune.