Gå til hovedindhold

Møde med kommunen

Du kan bestille tid til møder med sagsbehandlere og til personlig betjening og hjælp i borgerservice. Her kan du fx få hjælp til MitID og selvbetjeningsløsninger.

07. nov. 2023

Indhold

  Nogle situationer kræver en mere direkte og personlig tilgang. I nogle tilfælde indkalder kommunen dig til et møde, som en del af din sag. I andre tilfælde er det dig som borger, der har brug for at møde kommunen ansigt til ansigt. Her kan du få overblik over hvordan og hvornår, du kan møde kommunen.

  Bestil tid til personlig betjening i Borgerservice

  Vores dygtige medarbejdere i Borgerservice står klar til at hjælpe dig med en bred vifte af opgaver. Der er en række ting, som du skal bestille tid til fx pas og kørekort.

  Mød op hos Borgerservice 

  Du er altid velkommen til at møde op i Borgerservice i åbningstiden. Vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig med diverse henvendelser. Du kan også ringe til vores kontaktcenter, som har samme muligheder for at svare på spørgsmål og hjælpe med tidsbestilling. Læs mere om kontaktcenteret her.

  Uanset om du foretrækker personlig betjening eller at skrive til os, er vores mål at gøre det så let som muligt for dig at få den hjælp, du behøver. 

  Bestil tid til et møde med kommunen

  På nogle fagområder kan du bestille tid til et møde med kommunen. Det sikrer, at du får den opmærksomhed og assistance, du behøver.