Gå til hovedindhold

Ressource City

Ressource City er et grønt udviklingsprojekt med fokus på at skabe samarbejder mellem virksomheder, der arbejder med cirkulær økonomi. Gennem samarbejderne hjælper Ressource City med at udvide virksomhedernes innovationskraft og miljøvenlige profil mod en stærk cirkulær økonomi.

Ressource City, logo, bæredygtighed

Indhold

  Ressource City har fokus på grøn omstilling og cirkulær økonomi. Gennem projekter arbejder vi ud fra følgende målsætninger:

  • Fokus på virksomhederne og deres værdi- og leverandørkæder
   Virksomhederne understøttes i processen med omstillingen fra lineær til cirkulær økonomi gennem Ressource Citys viden og erfaring. Der skabes værdi for virksomhederne, som de kan omsætte til vækst.
  • Facilitering af virksomheders afprøvning af grønne løsninger
   Gennem Næstved Kommune skaber Ressource City værdi for virksomhederne, så grønne løsninger kan markedsafprøves i mindre skala. Næstved Kommune går forrest og er klar til at udvikle kommunen i samarbejde med virksomheder, som kan og vil den grønne dagsorden.
  • Synliggørelse af Næstved Kommune som bæredygtig
   Værdi for virksomhederne skabes gennem stærke samarbejder. Samtidig skabes der ny viden til både eksisterende og potentielle virksomheder i Næstved samt besøgende.
  • Bidrag til uddannelse af det fremtidige grønne arbejdsmarked
   Med viden og erfaring inden for den grønne udvikling, bidrager Ressource City til uddannelsen af den grønne generation.
  Forrige Næste

  Kontakt

  Center for Teknik og Miljø

  Telefon: 5588 5588

  Send digital post (kræver nemid)