Gå til hovedindhold
Plejebolig
Omsorg
Plejecenter

Birkebo i Fugleparken

Birkebo ligger i Fuglebjerg og er en del af plejecenteret Fugleparken. Afdelingens 20 boliger er fordelt på 2 gange forbundet af den fælles spise- og dagligstue. Her kan du som beboer fx deltage i bankospil hver tirsdag eller fælles morgenbord hver torsdag.

Indhold

  Velkommen til Birkebo i Fugleparken

  Birkebo er en del af plejecenteret Fugleparken.

  Birkebo tilbyder en hjemlig og hyggelig atmosfære og mulighed for at deltage i mange aktiviteter, både i selve Birkebo, men også i aktivitetscenteret som er beliggende i Fugleparken.

  Dagen bliver tilrettelagt individuelt med den enkeltes ønsker og behov i centrum. Borgeren bestemmer naturligvis selv, hvorvidt de ønsker at opholde sig i sin lejlighed eller vil være en del af fællesskabet i dagligstuen. Her kommer der en frivillig hjælper hver tirsdag og spiller bankospil, ligesom Birkebo har fælles hyggeligt morgenbord hver torsdag.

  Forrige Næste

  Birkebo i Fugleparken

  • Antal boliger: 20
  • Byggeår/renoveret: 1991/2006
  • Boliger er almen plejebolig
  • Kostordning: En del af maden bliver tilberedt i Birkebos eget køkken, og resten af maden kommer fra Næstved Madservice.
  • For oplysninger vedrørende husleje og boligstørrelse, kontakt Fuglebjerg selvejende byggevirksomhed.

  Birkebo består af 20 to rums boliger, der ligger på to gange i stueplan. Gangene forbindes af den fælles spise- og dagligstue.

  Vi tilrettelægger hverdagen individuelt med den enkeltes ønsker og behov i centrum. Du bestemmer naturligvis selv, hvorvidt du ønsker at opholde dig i din lejlighed eller vil være en del af fællesskabet i dagligstuen. Her kommer der en frivillig hjælper hver tirsdag og spiller bankospil, ligesom vi har fælles hyggeligt morgenbord hver torsdag.

  Birkebos Husråd arrangerer 2 årlige fester, hvor pårørende er meget velkomne. Grillfest om sommeren og Nytårsfrokost i januar måned. Vi kan også tilbyde cykelture på vores side-by-side cykel eller i rickshaw med en frivillig til at træde i pedalerne. Hvis vejret tillader det, bruger vi vores lille have. Du er også velkommen til at benytte Fugleparkens gårdhave med fiskedam, som passes af en af de mange frivillige, der er tilknyttet aktivitetscentret.

  Fugleparken har et træningscenter med tilknyttede fysioterapeuter og ergoterapeuter.

  I Fugleparken er der en stor og dejlig lukket gårdhave med blomsterbede, æbletræer og en fiskedam.

  Du og dine pårørende er til enhver tid velkommen til en fremvisning af boligerne. Det kan give tryghed at vide, hvordan boligerne og fællesarealerne ser ud, inden du tager en beslutning om du vil ansøge om at bo her.

  Til højre kan du finde kontaktoplysningerne til teamlederen i Birkebo, med henblik på aftale om fremvisning.

  Kontakt

  Center for Sundhed og Ældre

  Telefon: 5588 1200

  Send digital post (kræver MitID)