Gå til hovedindhold
Plejebolig
Plejecenter
Omsorg

Kildemarkscenteret

Kildemarkscenteret ligger på Kildemarksvej ved den gamle kasernegrund tæt på skov og med et ridecenter, en børnehave og et sprogcenter som nærmeste naboer. Plejecenteret har både boliger til borgere med og uden demens og går op i at involvere alle beboere i planlægningen af Kildemarkscenterets aktiviteter.

Have med kirsebærtræer og grønne buske

Indhold

  Forrige Næste

  Kildemarkscentret består af 101 boliger fordelt på adresserne Kildemarksvej 114, 118, 120, 122 og 128. 

  Du kan læse mere om Kildemarkscentret og se flere billeder på nedenstående link

  Kildemarkscentret

  • Antal boliger: 101.
  • Bolig kvadratmeter er 82-110 m2.
  • Kildemarkscenteret blev indviet d. 21 oktober 2005.
  • Boligindretning: En bolig består af 2 -3 rum, et lille the-køkken og et stort badeværelse. 
  • Kildemarkscentret har 75 lejligheder målrettet til borgere med demens, 24 lejligheder målrettet almene borgere.
  • Fællesarealer: Vi har let adgang til fællesarealerne, og det gør, at du lettere kan være social med dine naboer. Vi har god plads på fællesarealerne. Fra lejlighederne er der udgang til flere små pryd- og nyttehaver, som du kan nyde. Vi er nabo til en flok heste, og det er nemt lige at gå en tur i den nærliggende skov.
   Der forefindes et stort fælleshus.
   Fælleshuset kan huse op til 150 spisende gæster, der er bibliotek, tandklinik, frisør og kreative værksteder, og ikke mindst motionsrum og træningsfacilliteter inde såvel som ude.
   Fælleshuset rummer desuden en del servicearealer, der anvendes af Lokalområde Øst.
   Fælleshuset står til fri afbenyttelse for borgerne, og kan anvendes til fødselsdage og lidt større familiearrangementer.
  • Kostordning: Vores køkken sørger for frisk hjemmelavet mad til alle måltider. Der bliver med jævne mellemrum lavet en kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen. Rapporterne for Kildemarkscentrets beboerhuse kan ses herunder: 
  • Husleje er 8.252- 11.718 kr. pr. md. (2019 priser)
  • Forbrugsafregning: El, vand og varme betales ud over huslejen efter måleraflæsning.
  • Der er fast tilknyttet læge.

  Omkring halvdelen af vores boliger er målrettet borgere med demens. Lejlighederne er lyse med let adgang til fællesarealerne og det gør, at du lettere kan være social med dine naboer. Vi har god plads på fællesarealerne, og vores køkken sørger for frisk hjemmelavet mad til alle måltider.

  Fra lejlighederne er der udgang til flere små pryd- og nyttehaver, som du kan nyde. Vi er nabo til en flok heste, og det er nemt lige at gå en tur i den nærliggende skov.

  Vi har vide rammer for, hvilke aktiviteter du som beboer kan opleve. Kildemarkscentret er ”dit hus”, og derfor er det dine ønsker til aktiviteter, der så vidt muligt, sætter rammen for, hvad vi tilbyder her.

  På Kildemarkscentret kan du for eksempel:

  • Nyde en afslappende stund i vores sanserum.
  • Nørkle med håndarbejdsprojekter eller svinge saven i vores træværksted.

  Det er vigtigt for os, at du har indflydelse på fællesbeslutningerne i din hverdag. Du kan være med til at beslutte, hvilke retter du skal spise den næste uge eller hvilket niveau af mad, der er på menuen: festmiddag eller opfindsom restemad. Du kan også få indflydelse på, hvor den næste udflugt, indkøbstur eller ferietur skal gå hen.

  Du kan deltage i forskellige aktiviteter, som vores dedikerede frivillige arrangerer. Eksempelvis bankospil, it-undervisning eller at cykle med en frivillig, som en del af projekt "Vind i håret".

  Fælleshuset:

  Fælleshuset kan huse op til 150 spisende gæster. Der er bibliotek, tandklinik, frisør og kreative værksteder, og ikke mindst motionsrum og træningsfacilliter inde såvel som ude.

  Fælleshuset rummer desuden en del servicearealer, der anvendes af Lokalområde Øst.
  Fælleshuset står til fri afbenyttelse for borgerne, og kan anvendes til fødselsdage og lidt større familiearrangementer.

  Træning:

  Ved behov for specifik træning tilbydes dette enten i fælleshuset eller i træningscentret på Munkebocentret.
  Der er etableret et tæt samarbejde med plejepersonalet, der således kan følge op og fortsætte træningen efter terapeuternes anvisninger.

  Du og dine pårørende er til enhver tid velkommen til få fremvist en bolig. Det kan give tryghed at vide, hvordan boligerne ser ud, inden du tager en beslutning, om du vil ansøge om at bo her.

  Til højre kan du se, hvilken teamleder der er knyttet boligerne.

  Du kan ringe til hende og aftale tid til et besøg.

  Kontakt

  Center for Sundhed og Ældre

  Telefon: 5588 1200

  Send digital post (kræver MitID)