Gå til hovedindhold
Plejebolig
Omsorg
Plejecenter

Rosenhaven i Fugleparken

Rosenhaven ligger i Fuglebjerg og har 12 boliger til borgere med en demenssygdom. Rosenhaven har hyggelige fællesrum og udgang til en fælles lukket gårdhave. Rosenhavens beboere har mulighed for at deltage i en række aktiviteter som erindringsdans og musikoplevelser. Personalet gør meget for at finde aktiviteter som beboerne har lyst til at deltager i.

Rosenhaven set udefra

Indhold

  Velkommen til Rosenhaven i Fugleparken

  Rosenhaven ligger i plejecenteret Fugleparken, som er beliggende i Fuglebjerg.
  Rosenhaven tilrettelægger daglige aktiviteter som tilpasses både individuelt og i grupper. 

  Forrige Næste
  • Antal boliger: 12.
  • Byggeår: 1996.
  • Boligerne er en skærmet plejebolig.
  • Kostordning. Der bliver serveret morgenmad, frokost og mellemmåltider fra afdelingens eget køkken, mens den varme mad leveres af Næstved Madservice. Hvis man gerne vil fejre en særlig anledning, så bliver der tilberedt mad i Rosenhavens eget køkken i samarbejde med beboere og frivillige.
  • Vedr. husleje og boligstørrelse, kontakt Fuglebjerg selvejende byggevirksomhed.

  Rosenhavens boliger er to rums boliger på cirka 60 kvadratmeter, hvilket gør dem særligt egnede til ægtepar.

  Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde med pårørende, så vi sammen kan give den demente borger en hverdag med indhold og tryghed.

  Et par gange om året tager vi på større udflugter f.eks. i Zoo eller i Cirkus. Vi fejrer også højtider og mærkedage med julefrokost, påskefrokost og høstfest. Pårørende er altid velkomne til at deltage i aktiviteter og inviteres med til årstidens fester.

  Der er altid mulighed for at komme ud i frisk luft, enten i den lukkede have med blandt andet plantekasser, eller en gåtur i omegnen. Rosenhaven tager ofte på bustur i deres egen bus eller cykler en tur på rickshawcykel. Der bliver læst, sunget og spillet sammen. Forår og efterår bliver der arrangeret  ”Erindringsdans”.

  Fugleparken har et træningscenter med tilknyttede fysioterapeuter og ergoterapeuter, og et sanserum som der også er mulighed for at benytte.

  Ud over Rosenhavens egen lukket have, er der også i Fugleparken en stor og dejlig gårdhave med blomsterbede, æbletræer og en fiskedam.

  Du og dine pårørende er til enhver tid velkommen til få en fremvisning. Det kan give tryghed at vide, hvordan boligerne og fællesarealerne ser ud, inden du tager en beslutning, om du vil ansøge om at bo her.

  Til højre kan du finde kontaktoplysningerne til teamlederen i Rosenhaven, med henblik på aftale om fremvisning.

  Kontakt

  Center for Sundhed og Ældre

  Telefon: 5588 1200

  Send digital post (kræver MitID)