Gå til hovedindhold
Krisehjælp

Forsorgshjem, Natherberg og Værested

Har du brug for et sted at sove, et bad, et måltid mad, eller måske en støttende samtale omkring din livssituation? Kontakt Forsorgshjemmet, Natherberg, og værestedet Café Håbet og læs om deres tilbud.

Billede af natherbergets bygning på Marskvej

Indhold

  Forsorgshjemmet Næstved

  Er du hjemløs og har komplekse problemstillinger i din hverdag? Anmod om et midlertidigt ophold på Næstved Kommunes forsorgshjem. Komplekse problemstillinger kan fx være misbrug, psykiske problemer, psykisk sygdom, social udsathed, kriminalitet med videre.

  Læs mere om Forsorgshjemmet

  Natherberget

  I Natherberget på Marskvej tilbyder vi akutte enkeltovernatninger – enten sammenhængende eller uafhængigt af hinanden. Du kan fx. overnatte i Natherberget, hvis du venter på en plads på et forsorgshjem, eller fordi du har brug for et sted at sove, men ikke er klar til et egentligt ophold på et forsorgshjem i din nuværende hjemløsesituation.

  Læs mere om Natherberget her

  Værestedet Café Håbet

  Hvis du er fyldt 18 år og ønsker hjælp og støtte til en række komplekse problemstillinger, som fx. hjemløshed, misbrug, psykisk lidelse, social isolation, kriminalitet, gæld mv., kan du komme på vores værested og få den hjælp og støtte du har brug for til at finde en vej ud af de problemer du oplever.

  Læs mere om Café Håbet her

  Kontakt

  Center for Handicap og Psykiatri

  Forsorgshjemmet Næstved

  Telefon: 5588 2171

  Send digital post (kræver MitID)

  Relevante artikler