Gå til hovedindhold
En mand går på gangen i en kontormiljø

Gør karriere i Næstved Kommune

Næstved Kommune er en af de største erhvervskommuner i Region Sjælland. Det betyder rigtig fine karrieremuligheder.

Et område af muligheder

I Næstved Kommune bor du centralt i forhold til store arbejdspladser både i og uden for kommunen. Vi har et stort antal arbejdspladser inden for Næstved Kommunes grænser, men byen er også godt placeret i forhold til flere større omkringliggende byer. Din karriere har derfor gode muligheder for at blomstre, hvis du bosætter dig i Næstved Kommune.

En Murer er ved at cementere

Find drømmejobbet!

I alt har flere end 3.800 virksomheder hovedsæde i Næstved Kommune, og der er derfor gode muligheder for at få job i en af Næstved Kommunes mange virksomheder. 

Teenage piger står på Glumsø station

Perfekt pendlerby

Næstved Kommune er den perfekte pendlerby med kort afstand til mange, store byer på Sjælland. Når du bor i Næstved Kommune, kan du for eksempel tage toget til København på under en time. Hver morgen pendler omkring 15.650 borgere ud af kommunen, mens godt 5.629 pendler til Næstved Kommune.

To mænd sidder i møde bag glasvæg

Har du en iværksætter i maven?

Ønsker du at starte din egen virksomhed, kan du finde gratis støtte og vejledning i Næstved Kommune. Vi har en stærk iværksætterånd, og vi gør en dyd ud af at sørge for adgang til viden og rådgivning.

Et barn med sværte på kinden står overfor en kvinde i uniform fra  HærHjemmeværnet

24 fede jobs i Næstved

Det vrimler med gode arbejdspladser og fede job i Næstved Kommune. Vi har samlet 24 jobmuligheder her, så du kan blive inspireret til at finde dit drømmejob i Næstved.

Et Boligkvarter i Diset Landskab lige ud til en sø

Se alle områderne i Næstved Kommune

I Næstved Kommune kan du blive nabo til by og vand, skov og land. Hvad enten du er til byens puls eller landlig idyl, har vi det her i Næstved Kommune.