Gå til hovedindhold

Bo billigere – og få råd til mere

Selvom det tager under en time at komme fra Næstved til København, er der meget store besparelser at hente på boligkøb i Næstved Kommune.

13. okt. 2021

Indhold

  Flere penge at spare

  I Næstved Kommune kan du blive nabo til by og vand, skov og land. Hvad enten du er til byens puls eller landlig idyl, kan du finde det her. Næstved Kommune dækker over 8 postnumre, og her er der 63 procent at spare mellem det billigste og dyreste område.

  Generelt vil du i Næstved Kommune have råd til lidt mere. Med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på cirka 15.000 kr. får du tre gange mere bolig for pengene end i København, hvor kvadratmeterprisen er cirka 55.000 kr. Der er mange penge at spare for en børnefamilie i Næstved Kommune sammenlignet med København.

  Det betyder, at vi har råd til lidt mere af det, der gør livet meget sjovere.

  ”Næstved Kommune er jo et stort område, men der er mange handelsfordele. Det nordlige Sjælland har haft store prisstigninger de seneste 3 år. Priserne i Næstved Kommune er ikke fulgt med i samme tempo, og det betyder, at det stadigvæk er billigt at købe hus hernede i forhold til stort set alle andre steder på Sjælland.”

  Thomas og Nicky, Ejendomsmæglere hos EDC Næstved