Gå til hovedindhold
En snoet husvej i 30Km Zone

Områderne i Næstved Kommune

Overvejer du at flytte ud af storbyen? I Næstved Kommune har vi det hele. Vi er omgivet af skøn natur og har kunst i verdensklasse. Der er gode institutioner, skoler og alverdens karrieremuligheder. Byen – og kommunen – er i rivende udvikling og har direkte togforbindelser til bl.a. København. Vi arbejder hele tiden for at gøre Næstved Kommune til et endnu bedre sted at flytte til og bo.

Tre børn cykler sammen på cykelstien i Mogenstrup

Boligområder i Næstved Kommune

I Næstved kan du blive nabo til by og vand, til skov og land. Hvad enten du er til byens puls eller landlig idyl, har vi det her i Næstved Kommune.

Nybyggerkvarter

Byggegrunde og ejendomme til salg

Når du vil bygge selv er der masser af muligheder i Næstved Kommune. Du kan se alle byggegrunde og ejendomme her - inklusiv alt det med småt

Dronefoto over Grønne Områder i Næstved Bymidte

Få det store overblik

Du kan se de forskellige områder i Næstved Kommune via vores kortfunktion. Zoom ind og gå på opdagelse i de forskellige byer og områder i Næstved Kommune.

Hvor vil du bo?

Drømmer du om det hyggelige bymiljø med et nytænkende kulturliv, hyggelige sidegader og få minutter til en varm café latte eller en hyggelig biograftur? Eller tiltaler det dig mere at bo med god plads, egen lille gård i et hyggeligt landsbysamfund med tid til ro og fordybelse? Eller vil du gerne have lidt af det hele?

Et boligområde med primært røde huse i Næstved bymidte

Vil du bo i byen?

Vil du bo midt i byens puls, der, hvor alting sker? Vil du have kort afstand til kunst og kultur? I Næstved bymidte kan du få alt, hvad storbylivet har at byde på og samtidig kun have fem minutter på cykel til det nærmeste naturområde – lige gyldigt hvor i centrum du befinder dig.

Får stå på græs i solnedgang i Herlufmagle

Vil du bo på landet?

Drømmer du om at blive nabo til gule rapsmarker og små gårdbutikker? Vil du altid kunne høre fuglene kvidre og nyde den friske landlige luft? I Næstved Kommune har vi mange landsbyer med et stærkt fællesskab og et rigt foreningsliv i skønne omgivelser.

Dronefoto over Tystrup by med søen i baggrunden

Vil du have lidt af det hele?

Vil du være en del af et kvarter, hvor du kender dine naboer og mærker trygheden ved at bo tæt på byen, men stadig i fred og ro? I Næstved Kommune har vi flere områder, hvor der er alt, hvad man skal bruge – og stadig højt til himlen.

Hvorfor Næstved Kommune?

Vi ved slet ikke, hvor vi skal starte! Næstved Kommune består af 17 områder, som hver især har sit unikke præg og kan noget helt forskelligt. Her er 44 daginstitutioner, 6 folkeskoler med 21 afdelinger, 79 veje til uddannelse, 28.000 arbejdspladser – og så over 83.500 borgere, som ikke kan tage fejl ... Næstved Kommune er skøn!

Skulle du alligevel ønske dig lidt flere argumenter, så finder du dem her nedenfor.