Gå til hovedindhold

Næstved by, Nord

Velkommen til Næstved by, Nord – et yndet område at bosætte sig for dig, der ønsker at bo tæt på byen og alligevel med rig mulighed for naturoplevelser lige i baghaven. I Næstved by, Nord er der desuden gode forbindelser videre via ringvejen, så du hurtigt kan komme omkring i både nærområde eller til motorvejsforbindelser.

13. okt. 2021

Indhold

  Forrige Næste

  Næstved by, Nord er mest kendt for indkøbsområdet, som dækker over Næstved Storcenter med Bilka, Næstved Megacenter og flere af de kendte byggemarkeder og detailbutikker. I Nordbyen er der mange gode og alsidige forretninger, lige fra indkøb, bilkøb, boligindretning og meget mere. Du kommer altså ikke til at mangle noget, når du bor i Næstved Nord.

  Veletableret eller nyt boligområde?

  Næstved by, Nord er meget mere end shopping. Er du til veletablerede villakvarterer med legepladser og grønne arealer, byder området på flere kvarterer som blandt andet Musikbyen og området omkring Køgevej. Der er i dette område flere steder investeret i hyggelige kulturområder, foruden hundeskove og grønne områder.

  Derudover har området de sidste par år udviklet sig enormt, hvor nye, større boligområder med nybyggede parcelhuse skyder i vejret. 

  Næstved Retail Park

  Ud over borgernes egne byggeprojekter får Næstved i foråret 2022 endnu et shoppingcenter på 18.500 kvm. Shoppingområdet i to niveauer hedder Næstved Retail Park og forventes at huse nogle af de største kæder så som Elgiganten, Jysk, Bones, Jem & Fix med videre.

  Nordbyens foreningsliv

  Man vi opleve et skønt område med et aktivt foreningsliv. Særligt fodbold fylder i byens fællesskab. Næstved Nord IF samler byen om flere kampe og inviterer ofte nye spillere til at komme og være med på grønsværen.

  Billet videre

  Der løber to togspor igennem Næstved by, Nord, og derfor betragter mange dette område som stationsbyen. I Næstved by, Nord bliver du også perfekt forbundet til det trafikale netværk med nem adgang til omfartsvejen, som kører mod Slagelse, Ringsted eller motorvejen mod København. 

  Næstved by, Nord er den bydel i Næstved med flest shoppingmuligheder


  Hvad er der af dagtilbud og undervisningsmuligheder?

  Dagpleje

  Søger du dagpleje, så hører Næstved by, Nord under område NORD. I område NORD dækker dagplejegruppen Holsted over dagplejepladser. 

  Dagtilbud

  Er du mere til vuggestue med integreret børnehave eller børnehave, så er der flere muligheder i området. Af aldersintegrerede institutioner (0-6 år) kan vi nævne Busters Verden, Børnehuset Himmelhøj, Børnehuset Ønskeøen, Skovtrolden og Mælkebøtten.

  Skoler og undervisningstilbud

  Der er flere folkeskoler i området. Der er Susåskolen, hvor afdelingen Holsted hører til området. Derudover er der også Ellebækskolen med afdelingen Kalbyris.