Gå til hovedindhold
Foreninger
Fritid

Frivilligcenter Næstved

Frivilligcenter Næstved er et lokalt forankret frivilligcenter, som har til formål at understøtte det lokale frivillige sociale arbejde.

Frivilligcenter Næstveds logo

Indhold

  Frivilligcenter Næstved

  Frivilligcenter Næstved understøtter det frivillige, sociale arbejde i Næstved Kommune med hjælp og vejledning samt fysiske rammer til foreningsmøder med mere.

  Som en del af frivilligcenterets service til de frivillige sociale foreninger tilbyder Frivilligcenteret udlån af lokaler. For at kunne låne lokaler er det dog en forudsætning, at man er registret som foreningsmedlem af Foreningen Frivilligcenter Næstved.

  Læs mere om Frivilligcentrets lokaleudlån her

   

   

  Har du lyst til at gøre en frivillig forskel, kan frivilligcenter hjælpe dig med at finde netop det frivillig job, der matcher dine kompetencer og ønsker - læs mere her

  Frivilligcenter Næstved har siden 2017 drevet de Sociale Foreningers Hus i Farimagsvej 16 i samarbejde med Næstved Frivilligråd. De Sociale Foreningers Hus er ikke en selvstændig juridisk enhed men en ramme for de sociale foreningers aktiviteter i huset på Farimagsvej 16. Frivilligcenter Næstved skal sikre udlån af lokaler og administrative faciliteter til de frivillige sociale foreninger og grupper i de Sociale Foreningers Hus.

  Frivillige, sociale foreninger kan søge tilskud til almennyttigt, frivilligt arbejde og aktiviteter for ældre og udsatte borgere fra Frivillighedspuljen.

  Den Sociale vejviser er en oversigt over sociale tilbud i Næstved Kommune. 

   

  Næstved Frivilligråd bygger bro mellem de frivillige, sociale foreninger og Næstved Kommune.

  Læs mere om frivilligrådet her.

  Næstved Kommune har desuden et integrationsråd, et ældreråd og et handicapråd, og udsatteråd, som repræsenterer foreninger og borgere inden for det frivillige, sociale område.

  Center for frivilligt socialt arbejde er et landsdækkende videns-, kompetence- og udviklingscenter for det frivillige sociale arbejde.

  Læs mere om det frivillige sociale arbejde her.

  Gældsrådgivning Sydsjælland tilbyder rådgivning og vejledning til mennesker, som står i en svær økonomisk situation. Formålet er at hjælpe med at skabe ro og overblik over økonomien og yde støtte til at finde en vej til at komme videre og ud af problemerne. Rådgivningen er gratis og uvildig.

  Læs mere om gældsrådgivning her

  Gældsrådgivningen har til huse på Farimagsvej 16 sammen med Frivilligcentret og De sociale Foreningers hus.

  Kontakt

  Center for Kultur og Borgerservice

  Brug almindelig mail til generelle spørgsmål og digital post om personlige sager

  Telefon: 5588 5588

  E-mail: ckb@naestved.dk

  Send digital post (kræver Mitid)