Skip to main content

Velkommen til sundhedsplejen i Næstved kommune

Sundhedsplejens tilbud henvender sig til gravide, småbørn samt børn og unge i grundskolen

Baby der smiler under blåt håndklæde

Indhold

  I sundhedsplejen arbejder vi forebyggende og tilbyder blandt andet hjemmebesøg i graviditeten og frem til barnet et 1½ år. Fokus er barnets og families sundhed og trivsel, -fysisk og psykisk såvel som udviklingsmæssigt. I skolen tilbyder sundhedsplejen sundhedssamtaler samt undervisning, der er relateret til elevernes sundhed og trivsel.

  Du kan kontakte sundhedsplejen, hvis du har brug for vejledning om dit barns sundhed og trivsel og børn og unge kan også kontakte den sundhedsplejerske, der et tilknyttet deres skole.

  Sundhedsplejen samarbejder med dagtilbud og skole, samt andre kommunale instanser som familien kan være tilknyttet.

  Børn leget sammen - et barn stirrer ind i kameratet

  Information om sundhedsplejersken er samlet her

  Her på vores hjemmeside kan du finde information om din sundhedsplejerske, samt hvornår i vil blive tilbudt besøg. Du kan læse om vores mange tilbud, metoder og arbejdsområder. Du kan også læse om dit barns udvikling. Vi har udvalgt en række emner som typisk er det forældre har spørgsmål til når sundhedsplejersken er på besøg

  Hvordan kan jeg komme i kontakt med min sundhedsplejerske?

  Du er altid velkommen til at ringe til os eller sende en sms inden for almindelig arbejdstid. Kan du ikke få fat i din sundhedsplejerske, er du velkommen til at ringe på vores hovednummer: 5588 3160, hvor du vil blive betjent af en administrativ medarbejder.

  Telefonen er åben i tidsrummet

  • Mandag, tirsdag: kl. 8.00 - 15.30
  • Onsdag: 8.00 – 9.30
  • Torsdag: 8.00 – 17.00
  • Fredag: 8.00 -13.00

  Hvem er min sundhedsplejersker?

  Se en oversigt over alle alle sundhedsplejersker og under hver sundhedsplejerske se, hvilket distrikt hun primært arbejder i og hvilke skoler hun er tilknyttet samt særlige funktioner.

  Se oversigt over sundhedsplejersker her