Gå til hovedindhold

Ungdomsboliger

Er du studerende i Næstved, og mangler du en bolig? Få svar på dine spørgsmål og læs mere om, hvordan du finder en bolig, mens du studerer.

Blomstergården opført i 2019

Indhold

  En ungdomsbolig er en bolig for dig, der er under uddannelse. Der findes både almene og private ungdomsboliger og kollegier i Næstved Kommune. Det kræver dog, at du kan dokumentere, at du er studerende.

  Skriv dig op til ungdomsbolig i Næstved

  I Næstved Kommune er ungdomsboligerne fordelt i hele kommunen - lige fra centrum til vores lokalområder.

  Rigtig mange studerende i Næstved bor på Sct. Jørgens Kollegium og Birkebjerg Kollegiet. Hvis du mere er til nybyggeri, kunne Blomstergården være et godt bud.

  Se hvordan det er at bo i Blomstergården:

   

  Ungdomsboligblok - Blomstergården

  Dyrker du sport på højt plan og skal starte på Sportscollege i Næstved, kan du skrive dig op til en bolig lige ved Arenaen. Du kan se, hvordan det er at bo på kollegiet i videoen.

  Frontparti af Sportscollege

  Du kan skrive dig op til en ungdomsbolig på de enkelte boligselskaber, som fx Bolig Næstved og Lejerbo Næstved

  Senest er der bygget nye et- til tre-værelses ungdoms- og familieboliger i centrum af Næstved. Se hvordan det er at bo på Husarkollegiet:

  Ungdomsboligerne Husarhuset

  Er der plads til min familie?

  I Næstved Kommune har vi både minimal- og startboliger, som kan være oplagte for familier, hvor én eller begge forældre er studerende. En treværelses familiebolig kan fås fra 3.500 kr. - og her er der ikke krav om tilknytning til uddannelse.

  På Sneppevej, Præstøvej og Ejlersvej finder du nybyggede familieboliger. Her koster en to til treværelses familiebolig på 60-80 kvadratmeter fra 3.500 kr.

  Her kan du søge efter en ungdomsbolig i Næstved: