Gå til hovedindhold

Veje og trafik

Kommunebusser

28. jun 2022

Trafik

Fra den 19. april 2022 kører Kommunebusserne skolebuslinjerne i Næstved kommune. Her på siden, kan du læse informationer om buslinjerne og køretiderne.

Vejarbejder

26. aug 2020

Trafik

Se en oversigt over vejarbejde i Næstved Kommune.

Skilt med vejarbejde

Trafiktællinger på kort

25. mar 2020

Veje

Kommunen udfører et antal trafiktællinger hvert år for at følge udviklingen i trafikken. Se kortet over de udførte trafiktællinger og hastighedsmålinger.

billede af tælleledninger på vej

Belysning

30. jan 2020

Veje

Har du spottet en fejl i gadebelysningen? Indrapporter den til Næstved Kommune. Læs kommunens nye overordnede belysningsplan, masterplan og handlingsplan for belysning.

Gadebelysning

Plustur

30. jan 2020

Trafik

En plustur gør det muligt at komme rundt med kollektiv transport, selvom der ikke kører tog eller bus på hele strækningen. Læs om plustur og hvordan du benytter muligheden.

Mand vinker til en passager i en flextrafikbil

Skiltning langs Fodsporet

30. jan 2020

Veje

Hvis du ønsker at skilte langs Fodsporet, skal du ansøge hos Naturstyrelsen. Find en vejledning til, hvordan du søger og hvilke betingelser, du skal opfylde.

Stisystem - fodsporet

Trafikplan 2019-2023

30. jan 2020

Veje

I samarbejde med Via Trafik har Næstved Kommune udarbejdet ”Trafikplan 2019 – 2023”. Denne omfatter følgende 3 delområder: Trafiksikkerhed, Fremkommelighed og Cykeltrafik.

Rødbil holder ved en landevej

Kollektiv transport

29. jan 2020

Trafik

Kommunens kollektive transport omfatter både almindelige rutebusser og kørselsordningerne flextur og plustur. Trafikselskabet Movia varetager ansvaret for driften af busruterne, flextur og plustur. Næstved Kommune og Movia arbejder tæt sammen om at koordinere tilrettelæggelsen af kørslen.

Gul movia bus og nogle fodgængere

Flextur

29. jan 2020

Trafik

Som supplement til den kollektive transport, kan du bestille en flextur, når du skal rundt i Næstved Kommune. En flextur er en fleksibel samkørsel, som kan benyttes af alle. Læs, hvordan du booker en flextur og hvad du skal være opmærksom på.

Bussiklit - flextrafik

Parkering

28. jan 2020

Veje

Næstved bymidte tilbyder mange parkeringspladser og handicappladser med offentlig adgang. Hold øje med skiltningen og undgå en parkeringsbøde, når du parkerer. Kommunen har to parkeringshuse, der begge er gratis at benytte og uden tidsbegrænsning; det ene ligger tæt på stationen (Grønvej) og det andet ligger tæt på bymidten (Rampen). Til sammen rummer de to parkeringshuse ca. 770 parkeringspladser.

Luftfoto af Bredstrædeparkeringen